2777
2789
عنوان

بیاین بگم روشن فکری چیکار کرد با من😅💔+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1344 بازدید | 105 پست

این داره تو رو نرم میکنه 

میگه خودمو نگه میدارم ولی تمایلم سمتت زیاده! این آقا یجوری میارت رو تخت که نفهمی از کجا خوردی! بعدشم میگه تقصیر خودته تو شل کردی!

مهره ی مار روزگارمی 😍 عشق موندگارمی نفس.. 😍 دنیام پسرام😘😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیییی برام جالبه خداییش. اونی که داره سر رابطه داشتن اصرار میکنه تویی و‌اون داره پست میزنه. برخلاف حرف بی منطق اینایی که اینجان میفهمم طرفت چی‌میگه. هر آدمی بود میگفت بریم تو کارش. سنگ مفت گنجشک مفت. بی ازدواج و خواستگاری و ... یکی رسما داره خودشو در اختیار میزاره ولی این آقا داره میگه من دارم میمیرم واسه اینکه با تو باشم ولی مردا طوری ان که دوست دارن وقتی با زنشونن زنشون اولین نفر با اون بوده باشه. یهو من با تو بودم و ازدواج نکردیم شوهر کردی نیفتی تو هچل. یا یه بیماری از من گرفتی یا اصلا من از تو گرفتم نگی نگفتی. خداییش اینکه فوق العاده آدم عجیب و خودتحقیر کنی هستی برام مشخصه ولی حتمااا ازش جدا شو. تو حتی برای خودت ارزش قائل نیستی تا این حد داری خودتو میکشی پایین. این اسمش روشنفکری نیست. یه چیز دیگه اس

ما با شوهرمون هم اینقد درباره رابطه حرف نمیزنیم

یکم برا خودت و بدنت احترام قائل شو

میگی پزشکی هم ک میخونی پس چرا خودت رو بازیچه دست میخوای کنی؟

کارزار ابطال مدارک هویتی جعلی اتباعhttps://www.karzar.net/61859
بگیر نی بنظرم داشت خیلی واضح میگفت ک  اگه فردا حامله شدی اون مسولیتی نداره اینکه الان هر تصمیمی ...

احستت

یه جوری حرف میزد منت سر اسی میذاشت 

که نگی من خواستما نگی بخاطر دلت بودا امیر گنا داشت 

خدایا این همه رو از کحا اورده چقد وقیح و بیشرف 

هزار جا گفتم پسرای پزشکی و دندون و اینا خیلی کثافتن هیچکس توجه نمیکنه اینم نمونش 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
یکساله دوستیم ولی یه ماه دوست پسرمه

خاااک عالم تو یه ماه چیکار کردی انقد رو دادی به این

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
یه جوری گفت انگار من مریضم

نگفته که تو مریضی میگ شاید به بیماری مبتلا باشیم به همدیگه بدیم اتفاقا این دوست داره که نمیخواد باهات رابطه جن س ی داشته باشه این پسر عاقل از نظر من مث پسرای دیگ که نه برای تن و بدن خودشون نه طرف مقابل ارزش قائل نمیشن نیست