2777
2789
عنوان

بیاین بگم روشن فکری چیکار کرد با من😅💔+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1344 بازدید | 105 پست
احستت یه جوری حرف میزد منت سر اسی میذاشت  که نگی من خواستما نگی بخاطر دلت بودا امیر گنا داشت& ...

😅😅دقیقا  من خوب فهمیدم چی گفت  مثلا گفت فردا پس فردا دختر نبودی حامله شدی من خاستم جدا بشم پشت سرم گریه نکن بگی فلان کردم بهمان کردم آلات مشخص کردیم با خواست خودته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب به خودش که مطمئنه سر من منظورش بود

اسی ینی دختر قشنگ تحقیرت کرده و در اخرم یه جوری نشون داده این تویی که تمایل داری و هر جی ام شد پای خودته من بچه مچه ام قبول نمیکنم خودت از تو کتابات درش آوردی 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
نگفته که تو مریضی میگ شاید به بیماری مبتلا باشیم به همدیگه بدیم اتفاقا این دوست داره که نمیخواد باها ...

ببین عزیزم بیماری های تناسلی ۹۰ درصد از طریق رابطه منتقل میشه ب خودشم که مطمئنه منظورش من بودم

یکساله دوستیم ولی یه ماه دوست پسرمه

وقتی بایه نفرتورابطه هستیم‌ 

چون درگیراحساساتیم باهاش ‌بهش تمایل داریم

ازطریقه حرف زدن وچت کردنش نمیفهمیم قصدشو،احساسشو و..

ولی وقتی یکی ازبیرون،به طرزچت کردن وحرف زدنش و…نگاه میکنه

قشنگ‌میفهمه چی به چیه

انقدلحن حرف زدنش هوس گونه بودکه همه م صداشون دراومده..

این پسره ذره ای بهت احساس نداره وبقول خودش فقط بهت تمایل داره اونم ازنوع جنسیش 

ومابخشیدیم وبه خداشکایت بردیم دردهایمان را! باشدکه خودجبران کندضربه هایتان را!🙂❤️
نگفته که تو مریضی میگ شاید به بیماری مبتلا باشیم به همدیگه بدیم اتفاقا این دوست داره که نمیخواد باها ...

منم نظرم همین بود ولی ترسیدم بنویسم بخورنم

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
چه ربطی به رشته داره در مورد بیماری و واکسن گفتم

ربطش اینه ک فردا روز برای خودت کسی میشی هزارتا موقعیت بهتر پیش میاد قرار نیست بترشی ک میای با یه نامحرم تا زفاف حرف زدی

اگه قرار آشناییه پس تو همون سطح نگهش دارین

ولی شما قبح این مسائل براتون ریخته

پیشنهادم کات این رابطه ست

طرف همه چی رو انداخته رو شونه شما و از الان میدونو خالی کرده

کارزار ابطال مدارک هویتی جعلی اتباعhttps://www.karzar.net/61859
😅😅دقیقا  من خوب فهمیدم چی گفت  مثلا گفت فردا پس فردا دختر نبودی حامله شدی من خاستم جدا ب ...

میبینی تو رو خدا 

فک میکنه پزشکی میخونه الان همه دخترا کشته مردشن 

میگه مریضی ام اوردم پای تو ئه

رسما به اسی میگه تو دختر خرابی مریضی از توئه بچه ام معلوم نیست از کیه 

من بودم جای اسی شب گردنش میشکستم نتونه بخوابه

من اینا رو میشناسم خیلی بی شرفن ۹۹ درصدشون 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
ببین عزیزم بیماری های تناسلی ۹۰ درصد از طریق رابطه منتقل میشه ب خودشم که مطمئنه منظورش من بودم

من تاپیکای قبلت که در این مورد بود خوندم.

یه چیز میگم ناراحت نشو؛ چون پیشنهاد و اصرار از سمت تو بوده؛ این حرفا بهت زده؛ یعنی فکر میکنه تو قبلا با کسای دیگه هم بودی و ممکنه مریض باشی.

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
وقتی بایه نفرتورابطه هستیم‌  چون درگیراحساساتیم باهاش ‌بهش تمایل داریم ازطریقه حرف زدن وچت کر ...

باور کن میدونم اینجوری نیست 

فقط قسمت بیماری ناراحتم کرده فکر کن ...فکر کرده من با همم

یکساله دوستیم ولی یه ماه دوست پسرمه

یه سوال ،به نظرت زود شروع نکردید برا این مسائل یه کم ؟

با توجه به اینکه دانشجوی پزشکی هم هستین ، من هم رابطه ی نتیجه دار شنیدم دارن هم نتیجه نداشته باشه و امکان دوتاش هست 

،یه کم به نظرم صبر کنی خیلی بهتره ...البته اون موارد که حس بدی بهت دست داده خوب مسائل طبیعیه ،تو درگیرش میشی ،چون اون خودش میدونه چه کاری کرده یا نکرده 😶

یه ماه بعد آشنایی به صورت دوستی واقعا رابطه داشتن زوده ،بیشتر بشناسش ...

والا تا جایی که میدونم همه از این حرفا زیاد میزنن که فقط تو رو میخواییم و بقیه هیچن ( چون میدیدم طرف همزمان به دو تا همکلاسیام همچین حرفی رو میزد گفتم وگرنه نمیخواستم شک و دو دلی بهت تزریق کنم )

اسی خیلی زبون باز و نمک به حرومه پسره.

قشنگ داره مخ میزنه واسه س ک س.

بگو در حدی نیستی بخواک تن و بدنمو بهت عرضه کنم در حالی که هنوز قلبمو به دست نیاوردی مکار.

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️

این چیزاربطی به روشن فکری نداره..

رابطه میخای داشته باشی

صبرکن به وقتش که یکی بیادهم اون تورودوستداشته باشه.هم تو اونو..رابطتون ازعشق باشه

بچسب به درست فعلا

ومابخشیدیم وبه خداشکایت بردیم دردهایمان را! باشدکه خودجبران کندضربه هایتان را!🙂❤️