2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو بار نتیجه گرفتم

افرین

میشه توضیح بدی چجوری 

من سر اولی سه ماه رعایت کردم بعد اقدام کردم ۱۰ ماه طول کشید باردارشم دیگه ول کرده بودم تغذیه رو الان یه دختر دارم برای بعدی می خوام پسر شه چیکار کنم 

چه خوب چجوری پیش دکتر رفتی  چه جنسیتی می خواستی

آره تحت نظر دکتر بودم.رژیم یکم سخت وحوصله سر برِ ولی خب باید تحمل کنی،الان گل پسرم پیشم خوابیده🤗امروز ۱۲روزشه

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  
شما جواب گرفتی ازش

دکتر منم خیلی کاربلدِ فرناز امین زاده.تو همین نی نی سایت بهم معرفیش کردن رفتم پیشش

دکتر منم خیلی کاربلدِ فرناز امین زاده.تو همین نی نی سایت بهم معرفیش کردن رفتم پیشش

ممنون 

چجوری بود رژیمش ؟ بعد بلا فاصله بچه داد شدی

من ۳۴ سالمه میگم حتما بازم طول میکشه باردار شم

آره تحت نظر دکتر بودم.رژیم یکم سخت وحوصله سر برِ ولی خب باید تحمل کنی،الان گل پسرم پیشم خوابیده🤗امر ...

ای جان خدا حفظش کنه برات چشم بهم بزنی بزرگ میشه دختر من الان ۱۷ مههشه

ممنون  چجوری بود رژیمش ؟ بعد بلا فاصله بچه داد شدی من ۳۴ سالمه میگم حتما بازم طول میکشه باردا ...

نه تنبلی داشتم ۸ماه طول کشید.فقطم رژیم مهم نیست خیلی کارای دیگه باید تحت نظرش انجام بدی دارو وزمان تخمک گذاری وچیزای دیگه

ای جان خدا حفظش کنه برات چشم بهم بزنی بزرگ میشه دختر من الان ۱۷ مههشه

فدات.خدا دختر گلتو برات نگه داره،بله بچه ها زود بزرگ میشن دختر من ۱۳سالشه

فدات.خدا دختر گلتو برات نگه داره،بله بچه ها زود بزرگ میشن دختر من ۱۳سالشه

خدا نگه دارش باشه 

تهران هست دکترتون 

من ساکن رشت هستم 

سر دخترم خیلی تحت درمان بودم دارو امپول روز تخمک گذاری اخر عکس رنگی انداختم ماه بعدش باردار شدم 

خدا نگه دارش باشه  تهران هست دکترتون  من ساکن رشت هستم  سر دخترم خیلی تحت درمان بو ...

آره عزیزم تهرانه ولی ویزیت آنلاینم انجام میده.اتفاقا خواهر خودمم رشتِ بعد عید میخواد بیاد پیشش