_deliii_yari_ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 209 عنوان ولنتاین چیزی نخرید 128 بازدید | 8 پست سلام بچه ها ما ۵ ساله باهم در ارتباطم ولی رابطه جدیمون دوساله شروع شده قبل از اون قصد ازدواجی درکار نبود الان ۲ ساله که عالیه ، خیلی تغییر کرده واقعا صد در صد عوض شده امسال برام کادو هیچی نخرید پارسال خرید ولی امسال نه 1401/11/29 | 22:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بیبی_کیوت عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 23829 رابطه عالیه اما ولنتاینی در کار نبوده. یا پول نداشته یا اعتباری به دوام رابطه نیست " از آن ها که تسلایشان می دادم غمگین تر بودم ..."
_deliii_yari_ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 209 دوسال پیش شغل ثابتی نداشت یعنی در حقیقت براش مهم نبود . ولی میتونست گلیم خودشو فقط از آب بکشه ولی پارسال شغل دست و پا کرد ولی هنوز درامدش طوری نشده که بتونه پس انداز کنه . هرچی درآمد داره به سرمایه مغازش اضافه میکنه
_deliii_yari_ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 209 اینم بگم خانواده خودش و من در جریان علاقه ما هستن و قرار شده وقتی که خودش بتونه یه زندگی با رفاه تشکیل بده نامزدی کنیم
_deliii_yari_ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 209 اینم بگم خانواده خودش و من در جریان علاقه ما هستن و قرار شده وقتی که خودش بتونه یه زندگی با رفاه تشک ... خودشم معذرت خواست و گفت دستم تنگه ،خودت میدونی هرچی دارم خرج سرمایه مغازه میکنم که بتونیم زودتر یه پس اندازی داشته باشیم
_deliii_yari_ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 209 گفت خودت شاهدی برای خودمم هیچی خرج نمیکنم فقط بخاطر اینکه زودتر پولی جمع کنم . منم اصلا به روس نیوردم واقعا ناراحتم نشدم چون خودم میبینم هیچی واسه خودشم خرج نمیکنه ولی از ته دل خوشم اومد کادو بگیره برام
_deliii_yari_ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 209 بنظرتون الان من پول دارم ، واسش کادو بگیرم ؟