2777
2789
عنوان

سریال جیران چرا انقدر بیخود و آبکی پیش میره!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 40 پست

سرنوشت جیران و بچه هاش رو که همه میدونیم

کاش حداقل این شخصیت خیالی سیاوش و زنش رو به حال خودشون میذاشتن تو دیار غربت خوشبخت بودن میذاشتن همون طور گمنام زندگیشونو کنن ولی میخوان کشش بدن و هی امیرحسین فتحی رو کنن تو چشم و هی پایان تلخ بسازن مسخره ها

سارا رو که کشتن الان سیاوش میاد ایران جنگ و اینا اونم اخر میمیره باز 

🌈 ایران خانم... یه روز دوباره میخندی 🖤 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر کی یه نظری داره  من سریالشو دوست دارم

من لباس پوشیدن دکور گریمشونو خیلی دوست دارم 

بعد شاید کپ تاریخ نباشه ولی خب مارو با خیلیا از شخصیتا اشنا کرد مثل عزیزخان میرزا اقاخان و... 

مثلا کره‌اییا رو مبینی تا پادشاه‌ nم چوسان رو حفظن در حالی که ما تهش دو خط تاریخ حفظ میکنیم تهش یادمون میره 

یا لباس پوشیدنشون جذابیت خودشو داره سریالایی مثل شهرزاد اکتور خاتون و میخواهم زنده بمانم اصلا حس ایرانی بودنشون بهم دست نمیداد همش لباسای اروپایی طور پوشیده بودن 

همان روح الدوله سابقم مدتی اومدم ولی تعلیق شدم حالا روحم بازگشته:)
اگه پشت هم نگاه کنی خوبه برای ما که الان یه ساله داریم نگاه میکنی خیلی حوصله میخواد واقعا😂

اره تازه منم دو هفته دیگه کنکور دارم ۳تاشو الان دیدم بقیه‌ش میره واسه دو هفته بعد 

اره درحال پخش خیلی بده اونم زیاد باشه من اقازاده دیدم تونم سه ۴ قسمت اخرش هنو نیومده بود خیلی بد بود یا سریال کره‌اییا تهش یکی دوتا وسوسه شدم درحال پخش دیدم اونم تهش یه ماه دوماه طول کشیده

اره تازه منم دو هفته دیگه کنکور دارم ۳تاشو الان دیدم بقیه‌ش میره واسه دو هفته بعد  اره درحال پ ...

منم تا اونجا که بشه وایمیسم همه قسمتاش بیاد

اللن منتظرم سقوط تموم شه بعد نگاه کنم

یا به میدان نیا یا تمام بیا.هیچ موجودی نفرت انگیزتر از عاشق نیم‌بند نیست.
منم تا اونجا که بشه وایمیسم همه قسمتاش بیاد اللن منتظرم سقوط تموم شه بعد نگاه کنم

خوب کاری میکنی سقوطم اکثر قسمتاش اومده کلنم ده قسمته اما جیران نامشخصه:) یا مشخصه؟

خوب کاری میکنی سقوطم اکثر قسمتاش اومده کلنم ده قسمته اما جیران نامشخصه:) یا مشخصه؟

اره شنیدم سقوط نه تا قسمته

جیران ندیدم جایی بنویسن چنتا قسمته

یا به میدان نیا یا تمام بیا.هیچ موجودی نفرت انگیزتر از عاشق نیم‌بند نیست.
اره شنیدم سقوط نه تا قسمته جیران ندیدم جایی بنویسن چنتا قسمته

عه فکر کردم ده تاس:) 

دیگه من شروع کردم جیرانو امیدوارم تا به تهش برسم تموم شه:)

اره کلا سیاوش یه شخصیت الکیه

و این خطرناکه 

چون خیلی از واقعیتهای اون زمان رو نمیگه و یه جوری نشون داده ک انگار داستان فقط سر یه زنه 

و این یعنی تحریف تاریخ ملت هم ک کتب معتبر تاریخی نمیخونن فکر میکنن درست داره روایت میشه