2777
2789
عنوان

هر سوال مامایی دارین بپرسین🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 42 پست

عزیزم میتونی کمکم کنی

من راکوتان ۱۶ تا مصرف کردم بی بی زدم‌ مثبت بود راکوتان رو آزاد گرفتم خیلی نگرانم برم دکتر بهم نامع سقط میدع

بدبختی اینجاست که؛خوشبختی اونجاست  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام

عزیزم میشه لطفا جواب منم بدین

خیلی نگرانم

من این ماه کلومیفن و لتروزول خوردم که چهارتا فولیکول ۱۵و۱۶و۲۳و۲۴داشتم فرداش رفتم دکتر دوتا آمپول hcg داد گفت امشب بزن که من اون شب آمپول پیدا نکردم و فردا شبش زدم

بعد فردای تاخیرم رفتم آزمایش که عدد بتا ۵۲ بود و گفتن باید تکرار بشه سه روز بعد تکرار کردم که شده بود ۲۶ و متاسفانه پایین اومده بود

الآنم شدید سرما خوردم و کل بدنم درد میکنه و معذرت میخوام نفخ زیاد و اسهال شدم و تخمدانهام درد داره

میخوام بدونم چرا پریود نشدم

ممکنه کیست داشته باشم یا اینکه خارج رحمی بوده باشه

ممنون از پاسخگوییتون

گلم من این ماه با فاصله دو هفته پریود شدم ب نظرت دلیلش چیه؟؟ البته باشگاه میرم و یکم پیاده روی زیاد کردم اما احساس میکنم از این نیست..آذر ماه آزمایش هورمونی کامل دادم نرمال بود ..می‌تونه کیست باشه ؟؟ همیشه پریودام منظمه نمی‌دونم چرا یهو اینجور شد..

شنبه باید برم دکتر ک سونو کنه 

شاید مُردم حواسم نیست🙃

سلام ببخشید بازار کارش چجوره میارزه وارد شد؟

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام

سلام خانومی وقتتون بخیر یه سوال راجب رشته مامایی داشتم علاقه شدید شخصیم به هوشبری هستش و سوالم راجب رشته مامایی اینه که میشه باهاش مرکز سونوگرافی زد؟؟؟یعنی ویزیت نباشه فقط سونوگرافی؟؟؟

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

سلام خبی گلم یسوال دارم ازت

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن