2777
2789
عنوان

سوتی های پریودییییییی تو جمع😑😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به پرستار همسرم (که زمان کرونایی حاد برای همسرم سنگ تمام گذاشت )

اومدم روز پرستار تبریک بگم ( پرستار مرد )

به جایی اینکه بنویسم پیروز باشین نوشتم پریود باشین 😂😂😂😀😀😀

من مامان شدم🥲
چرامگه دزدی کرده روش نمیشه بیاد توجمع،اون جمع خانوماش خودشون پریود میشن اقایونم به هرحال باید درک وش ...

اره واقعا یه چیز طبیعیه اما منم بودم روم نمیشد خب:)

یه کاربر قدیمی نی نی سایت که بارها حسابش ترکیده😑😑😂

واا بیچاره خب تقصیر خودش نبوده ک 

من ی بار ازمون قلم چی میدادم یهو از استرس پریود شدم وسط جلسه . بعد شدیدم بود نمیدونم چرا 

وسط جلسه پاشدم رفتم هر چی ب پشتیبانم میگفتم بذار برم نمیذاشت میگف مگه نگفتی خوب خوندی برا ازمون چرا داری انقد زود میری هیچی نزدی وگفتم بابا پریود شدم ولممم کنن  زنگ زدم بابام بیاد ببرم اونم ولم نمیکرد هی میگف چی شده برا چی برگشتی .ولی بش گفتم نپرررس ازمم

ب نظرات من از ساعت 1 ظهر تا 3 ظهر و ساعت 9 تا 10 شب توجه نکنید اون موقع ها گشنمههه عصبی امم خون ب مغزم نمیرسه دقیقا مث الان ک دارم امضامو مینویسم .با  تشکر  

قدیما که هیچی نمیذاشتن، خون شره میکرد به لباسا، فوقش اونایی که لاکچری بودن پارچه میذاشتن، اینا گفته يه خانم قدیمی هست

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین

رفته بودم مانتو بخرم شوهرم میگفت دختره اومد پیش فروشنده حساب کنه از این کیف پول بزرگ مجلسیا داشت ک از وسط باز میشه 

میگفت همچین باز کرد گفت چقدر تقدیم کنم دیدم نوار بهداشتی قشنگ از وسط پولا پیداست😰😰

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

یه بار یکی از دوستام با دوست پسرش رفته بود بیرون بعد پریود شده بود متوجه نشده بود سوار موتور هم بوده بعد وقتی پیاده شده دیده کل موتور داغون شده میگفت دوست پسرم میگفت عیب نداره با دستمال پاکش میکرده🥴🤢

من به پرستار همسرم (که زمان کرونایی حاد برای همسرم سنگ تمام گذاشت ) اومدم روز پرستار تبریک بگم ( پر ...

😂😂😂😂

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است