2777
2789
عنوان

سوتی های پریودییییییی تو جمع😑😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 42 پست
چرا اولش میگی "من‌ خودم" بعد از دختر عموت تعریف میکنی

یعنی من خودم دیدم اگه

شمام پاک کن اوردی هی نقد کنی باید عرض کنم جنبه فان داره نه نظرای کارشناسی و فلسفی😑فقط خطاب به شما نیست ها روی سخنم با چند نفر دیگه ام هست

یه کاربر قدیمی نی نی سایت که بارها حسابش ترکیده😑😑😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ی بار برای یه شب خیر سرم خونه مادر شوهرم خوابیدم 

صبح پاشدم دیدم تشک زیر منو و شوهرم خونیه انقد خجالت کشیدم گفتم حالا اگه مادر شوهرم ببینه چی میشه😑

شوهرم و بیدار کردم از استرس میخواستم گریه کنم گفت چیزی نشده الان درش میاریم همین ردو می‌شوریم اتو میکنیم تا زود خشک بشه بعدش میایم سر جاش میزاریم میدوزیم دیگه 

یعنی تو ی ربع همه این کارارو کردیم انقد فرز شده بودیم ک نگو 😂

ولی دست شوهرم درد نکنه اون نبود آبروم می‌رفت خونه مردم تشک آخه🤒

لعنت به کیبورد گوشی

اره واقعا خیلی از کلمه ها تبدیل میشن آبرو ادمو میبرن 😩

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است

حالا من خونه مادر شوهرم بودیم ماه رمضمون پریود شدم بعد همه میخواستن روزه بگیرن منم به صورت نمادین بلند شدم سحر چون مهمون داشتن خاله ی شوهرم و پسرش اونجا بودن 

اما یواشی به نادر شوهرم گفتم که پریودم 

شب موقع رفتن بعداز افطار لواشک خونگی درست کرده بود مادرشوعرم گذاشت تو ظرف ببرم اما موقع ظرف و دادنی با صدای بلند تو جمع گفت خالا به خاطر خون ریزی نخور واست بده منو میگییییب 😭😭😭😭😭😭😭😭😭این شکلی بودم و متاسفانه پسر خاله شوهرم شنید و به یه حالتی نگام کرد که اره روزه ات هم الکی بوده از همه بدتر اینکه این پسر خاله شوهرم قبلا خواستگارم بود و من کاملا اب شدم 😭😭😭😭😭

مگه چه عیبی داره؟ پریودی یه اتفاق طبیعیه ننگین هم اصلا حرف خوبی نیست واقعا 

من اگر کافر و بی دین و خرابم به تو چه؟ من اگر مست می و شرب و شرابم به تو چه؟ تو اگر مستعد نوحه و اهی چه به من؟ من اگر عاشق سنتور و ربابم به تو چه؟..

سوتی فراووون

یبار کلاس دهم بودم چند تا مرد از اداره اومده بودن واسه بازدید مدرسه، شب بعدش هم یلدا بود به این مناسبت منه گاو رفته بودم گیتار بزنم پریود شده بودم بعد که از جام پاشدم برنگشتم که ببینم با لکه قرمز ضایععع از پله ها رفتم پایین کنار دوستام نشستم، نامردا هیچ کدوم از رفیقام بهم نگفتن تا تهش صندلی کلاسو کثیف کردم بعد خودم فهمیدم 

خیلی بعد بود بلافاصله بعد از گیتار زدن من یه مرتیکه خری اومد که وررر بزنه حتمااا فهمیده کلا اون روز خیلی بد بود بابام اومد بردم خونه😂😂😂😂

نبضـــ زندگیم😍💜M

حالا نمیخواد هم خیلی عاده جلوه بدین این موضوعو،

همین چندوقت پیش یه دوربین مخفی خارجکی دیدم،یکی پریود شده بود و عکس العمل مردمو نشون میداد،تقریبا بیشتر کسایی که دیدن دختره پریود شده،بهش میگفتن و کمکش میدادن یه چیزی بندازه دورش که اون لکه معلوم نباشه،

ماها که از اونا جلوتر نیستیم

مگه چه عیبی داره؟ پریودی یه اتفاق طبیعیه ننگین هم اصلا حرف خوبی نیست واقعا 

شمام پاک کن اوردی هی نقد کنی باید عرض کنم جنبه فان داره نه نظرای کارشناسی و فلسفی، ننگین هم خودش استفاده میکنه وقتی داره تعریف میکنه اونم برای اینکه قسمت فان قضیه بیشتر شه😑فقط خطاب به شما نیست ها روی سخنم با چند نفر دیگه ام هست

با احترام🌹♥️

یه کاربر قدیمی نی نی سایت که بارها حسابش ترکیده😑😑😂

خود من پریود بودم تو کلاس نشسته بودیم زنگ خورد من اول از همه پاشدم دیدم ای وای یه لکه بزرگ  زودی نشستم سر جام دوستم گفت‌نمیای گفتم نه   گفت باشه پاشو من برم  تو یک حرکت کیفمو هل دادم زیرم  که لکه پیدا نشه  اونا رفتن من با هرچی که تو کیفم بود اونو پاک کردم  یعنی فکر کن کل لباسام نجس شد😨

و خدایی که به شدت کافییییست.........