2777
2789

سلام دیروز که جمعه بود همسرم گفت به خواهرش که دوقلو زاییده بریم سر بزنیم البته چهل روز بعد زایمانم تموم شده ،ما چندین بار رفتیم و هر بار که رفتیم پذیرایی رو انجام دادم آخرشم ظرف ها رو خشک کردم ک سرجاشون گذاشتم و مرتب کردم همه چیو ،گفت یه سر بازار بریم بعد بریم اونجا ،منم‌گفتم باشه گفت بریم اونحا تو شام درست کن وسایل شامم خودمون بخریم ببریم منم گفتم باشه ،خیلی شلوغ بود رفتیم مرغو خریدیم بعد که اومدیم اینور گفت ولش کن نریم فازش پرید گفتم باشه خوددانی یکم این عادتو داره که بگه نریم که من بگم‌نه توروخدا بریم ،منم نگفتم بریم واصرار نکردم ،اومدیم تاکسی گرفتیم که برگردیم بهم میگه تو خیلی اخمو تخم کردی انگار دوس نداشتی بریم منم گفتم نه اگه راضی نبودم اوکی نمی‌دادم، اینم بگم من ۲۳ سالمه همسرم ۲۸ سالشه ،دیگه برگشتیم دیگه از ساعت ۵ عصر حرف نزد و فیگور خواب و سردرد اینا گرفت تا ۱۰ شب تقصیر من چیه بعد اون اومد آشتی کردیم مثلا ولی خیلی حالم بده از دیشب خیلی حرص خوردم رو دلم مونده این اعصاب خوردی بماند که خیلی تو رابطه این‌اهم کلی سرد شده ،ولی یه اعت پیش بهش پیام دادم که میرم خونه بابام قهر نیستم ولی میخوتم چن روزی ازت دور باشم ،اون گفت من دوس دارم شب میدم خونه باشی ولی هر طور راحتی ،من‌چیکار کنم  الان برم خونا بابام یا بمونم ؟،خیلی اعصابم خورده .اینم بگم۲ ساله ازدواج کردیم ،ببخشید طولانی شد هیچکسو ندارم باهاش حرف بزنم

بمون بنظرم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بمون خونت انقدر حساس نباش 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بمون سر ی چیز کوچیک چرا از هم دور باشید 

ب نظرم با حرف حل کنید 

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

ول کن اون دوس داشته تو بگی وای چرا نریم بیا بریم تو رو خدا مرغ خریدیم میمونه حیفه اصلا خودتو عصبی نکن تسلط داشته باش توجه نشون نده ،شبم بمون خونه خودت مرغ و یه غذای خوشمزه درست کن انگار نه انگار چیزی شده  

ادم واسه همچین چیزی میره خونه باباش؟ کاش پیام نمیدادی خودتو زود رنج نشون دادی بجاش با حرف حالیش میکرد مودی بودنت رو مخمه اصلا کشش نده. شاید بقیه مخالفم باشن ولی انقد کار نکن خونه دیگران جایگاه مهمون بودنو حفظ کن چون بعد ی مدت وظیفت میدونن

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

قهر خونه بابات چه تاثیری میذاره رو اون؟

مشکلتون اصلا جدی نیست که بخوای ورداری بری اونجا

باید با صحبت جلش کنید

شوهرت حساسیتش بالاست، از اوناست که به جزییات حرکات دقت میکنه

شایدم اشتباه برداشت کنه ها، ولی در هر صورت تو ذهن خودش حالتای تورو قضاوت میکنه.....

اینو باید حل کنه

🩵🪸

رفتیم توو شام درست کن...

من این چطوری باشم که دیگه نتونه ازن سواستفاده کنن من خودم افسرده ولی رو نمیکنم داغونم حوصله بحث ندارم ولی خب چیکار کنم،من از آدمایی که باد میکنن حرف نمیزنن بدم میاد اینم جدیدا اینطوری شده چیکارش کنم

بمون عزیزم 

فردا برو و بیا 

یا اگر رفتی شب خونه باش 

شام هم حاضر کن به خودت هم برس 

نزار اینجور مسایل زندگیت به سمت آشفتگی ببره 

خیلی هم حساس به برداشتش نباش 

حرفتو و نظرت بدون دعوا بیان کن وقتی میدونی درسته 

برات مهم نباش که حالیش نمیشه  

کم کم متوجه میشه 

من این چطوری باشم که دیگه نتونه ازن سواستفاده کنن من خودم افسرده ولی رو نمیکنم داغونم حوصله بحث ندار ...

ذره ذره زیرپوستی خودتو تغییر بده 

یهویی بشی جبهه میگیره مثلا هروقت میخاد تورو فدای خانوادش کنه بگه بیا بریم اونجا ازت کار بکشه 

بگو عه من میخواستم ..‌‌‌‌‌.....اونچه ک خ دوسداره رو بگو مثلا رابطه

ذهنشو منحرف کن