2777
2789
عنوان

شیرخشک خوب

79 بازدید | 13 پست
سلام پسرم ی ماهشه و سینه ی منو نمیگیره دارم شیر خشک میدم بهش ب نظرشما چه شیرخشکی خوبه
خدایا شکرت که پسرم صحیح و سالم دنیا اومد😘😘🙏🙏 ☆♡☆یک رنگ باش فرش از صدرنگ بودنش زیر پا افتاده است♡☆♡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سوپرامیل که عالیه دیگه چی میخوای بهتر از این ،،،،البته اگه به بچه ات میسازه
تو میتونی از حادثه رد شی ... در هیبت دریا جزر و مد شی      پسرای گلم مامان عاشقتونه👬 نخودچی کیشمیش مامان دوستتون دارم💞💖  
منم سوپرامیل میدم به پسرم یه بار خواستم عوض کنم دکتر داروخانه گفت اگه بهش میسازه برای چی میخوای عوض کنی این یکی از بهترین شیر خشک هاست
تو میتونی از حادثه رد شی ... در هیبت دریا جزر و مد شی      پسرای گلم مامان عاشقتونه👬 نخودچی کیشمیش مامان دوستتون دارم💞💖  
فعلا ک خوب وزن گرفته فقط خیلی سخت مدفوع میکنه ب نظرتون از اونه؟
خدایا شکرت که پسرم صحیح و سالم دنیا اومد😘😘🙏🙏 ☆♡☆یک رنگ باش فرش از صدرنگ بودنش زیر پا افتاده است♡☆♡
منم شرایط تورو دارم بچم سینه نمیگیره.من بهش ببلاک میدم
ﺍﺣﺴﺎﺱ ﺗــﺎﺳـﻒ، .... ﺑـﺮﺍﯼ ﺗﻤـﺎﻡ ﮐﺴﺎﻧــﯽ ﮐـﻪ..... ﺑـﺎ ﭼﺸﻢ ﻫﺎﯾﺸﺎﻥ ﻗﻀﺎﻭﺕ ﻣﯿـﮑﻨﻨــﺪ ..... ﺣـﺲ ﻧﻤﯿـــﮑﻨﻨـــﺪ..... ﻧﻤـﯽ ﺷﻨﻮﻧــــﺪ..... نمیچشــــند ...... ﻓﻘـﻂ ﻣﯿﺒﯿﻨﻨﺪ ﻭ ﻣﺘﻬـﻢ ﻣﯽ ﮐﻨﻨــﺪ! خدایـــا ...... به آدم هایت بیاموز...... تــــو خدایــــی نه آن ها ...... دســـت از خدایی کردنـــشــان بردارند..
الان ک با گریه و جیغو کلی زور دستشویی میکنه از شیرخشکشه؟؟
شکمش را با روغن زیتون یا کرچک چرب کن . کمی کره یا روغن کرچک هم براش شیاف کن راحت دفع میکنه.میتونی با گوش پاک کن به مقعدش روغن کرچک بزنی . عالییییه
خدایا سپاسگزارم که من آهنربای جذب ثروت و برکت و سلامتی و خوش شانسی و زیبایی و مهربانی و احترام و دوستی و آشتی و صلح و آرامش و آسایش و خوشبختی و موفقیت هستم . خدایا شکرت .