2777
2789

من اصلا از اون دخترا نبودم که اینجور چیزای زن ستیزانه رو تحمل کنم من یه فمنیست بودم ولی عاشق شدم و ازدواج کردم

خیلی اخلاقای خوبی هم داره ولی دیروز رفته بودیم با خانوادش مامان داداش  و باباش بیرون انصافا خیلی خانوادش خوبن 

داشتیم تو رستوران غذا میخوردیم از قبلم یه اختلاف داشتیم سر اینکه منو روی یخ ول کرد خودش رفت منم سر خوردم همه جام زخمی شد ناراحت بودم که ولم کرد از دستم نگرفت 

بعد تو رستوران بهش گفتم گفت غر نزن غر نزن 

بعد جلو همه گفت پنج ماهه تحملت میکنم یکم رو میدم میپری بهم آدم نیستی و..

آدم طبیعی نیستی 

رفتار همیششه چقدر گفتم خرابم نکن ولی تو گوشش نمیره همش جیغ و داد میکنه جلو همه

دیروزم مثلا یه مسافت خیلییی دور رفته بودیم برام چیزی نگرفت 

میخوام دیگه بفهمونم زن خرج داره 

و حد و مرزش رو بگم احترامم رو نگه داره 

چجوری ادبش کنم ؟😁 

تو این دنیا همه چی سمه فقط دوز مصرفش فرق داره!👌🏻

برو آرایشگاه زنگ بزن بگو پول میخوام

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینارو گفت توم جوابش ندادی؟؟؟ بعد میخوای ادبشم بکنی؟؟؟؟

دادم خیلیم خوب دادم ولی ادب نمیشه معذرت خواهی هم کرد ولی خوب نمیشه

تو این دنیا همه چی سمه فقط دوز مصرفش فرق داره!👌🏻

میگفتی تو ۵ ماهه تحمل میکنی ولی همین ۵ ماه برای من ۵۰ سال گذشته انقدر ک تحملت سخته

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

تجربه ثابت کرده مردا جلو خانوادشون شیر میشن میخوان خودی نشون بدن

من اصلا جلو خانوادش باشوهرم حرف نمیزنم 

اگه چیزیم بگه سکوت میکنم 

خودش میدونه خونه خودمون تلافی میکنم

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.