2777
2789
عنوان

به نظرتون اینا درد زایمانه 😭

543 بازدید | 28 پست

از ساعت شش عصر هر یک ربع یک ربع درد دارم تو پهلو هام و زیر شکم و کمرم در حد پریود یا ضعیف تر ( البته من تو پریود هایم درد های وحشتناکی دارم برای همین میگم شاید ضعیف تر از درد پریود ) تا الان همین طور مدام ادامه داره و کم نمیشه 

گفتم شاید الکی هست و ماه درده رفتم دوش گرفتم و بیست دقیقه زیر آب گرم شکم و کمرم را ماساژ دادم اما نه درد ها کم شدن نه فاصلشون کم شد به نظرتون اینا درد زایمانه ؟

اگه هست چی کار کنم نمی خوام خیلی زود برم بیمارستان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم درد داری برو بیمارستان نمیخایی ژود بری یعنی چی

آخه فاصله درد ها کم نمیشه برم بیمارستان الکی اذیتم میکنن

زنگ که زدم گفتن درد هایت که شدید شد بیا اما اصلا تغییری نمیکنه شدت دردت ها یا فاصلشون

آخه فاصله درد ها کم نمیشه برم بیمارستان الکی اذیتم میکنن زنگ که زدم گفتن درد هایت که شدید شد بیا ام ...

منم همین جوری بودم طول دردام کم نمیشد از ساعت ۶ صبح تا۹ روز بعدهمین جوری دردداشتم بعدشم کیسه ابم پاره شد سریع زایمان کردم

صمام بروخدایی نکرده خونه کیسه ابت پاره بشه ممکنه تابیمارستان نکشی زایمان کنی

به نظرتون چون بچه اولمه اینقدر داره طول میکشه؟ آخه شنیدم درد زایمان خیلی شدیده

برامن ک شدیدنبودمثل دردپریودفقط زیردلم تیرمیکشید

تاوقتی کیسه ابم پاره شددیگه نتونستم تحمل کنم فقط جیغ میزدم

چقدر طول کشید ؟ پیشرفتتون خوب بود ؟

میدونی من دوروز قبلش بارسنگین بلندکردم خونریزی داشتم ک بستری شدم ۳۸ هفته بودم بعددوروز ک بستری بودم دردام شروع شد اول اینکه بستری شدم معاینم کردن گفتن دهانه رحمت باز نیست تاوقتی کیسه ابم پاره شد ک رفتم اتاق زایمان معاینه کردن گفتن فول شدی چراهیچی نگفتی زایمانمم ۱۰ دیقه الی یه ربع بیشترطول نکشید