2777
2789
عنوان

به نظرتون اینا درد زایمانه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 28 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برو بیمارستان شاید درد زایمان باشه اگه باشه دیر بشه خطر ناک میشه 

تا ساعت ۷ صبر میکنم اگه کم و زیاد نشد میرم بیمارستان الان همسرم خوابه گناه داره منم که معلوم نیست واقعا چقدر دیگه زایمان میکنم

مامانم اینا امروز نذر شله زرد دارن الان حتما دارن شله زرد میپزن 😵‍💫

مامان و بابام یک هفته پیش خواب دیده بودن من تو مبعث دردم میگیره 😂 وسط شله زرد پختن مجبور میشن منو ببرن بیمارستان 🥴

مامانم اینا امروز نذر شله زرد دارن الان حتما دارن شله زرد میپزن 😵‍💫 مامان و بابام یک هفته پیش خوا ...

انشاالله اگ دردزایمانته ب حق بی بی زینب یه زایمان راحت واسون داشته باشی واسه منم دعاکن بچم دوسال ونیمشه امشب تست زدم مثبت شد

دعاکن پشیمون نشم ویه بچه اروم داشته باشم

انشاالله اگ دردزایمانته ب حق بی بی زینب یه زایمان راحت واسون داشته باشی واسه منم دعاکن بچم دوسال ونی ...

انشاالله که خودت و بچه هایت عاقبت به خیر بشید 

و یک بچه خوش روزی و اهل صالح نصیبت بشه

مرسی گلم میشه اگ رفتی بیمارستان ب من بگی چیشد زایمان میکنی یانه 

سلام گفته بودید خبر بدم بهتون

دیشب ساعتای نه تا یازده شب درد هایم به دو دقیقه یکبار رسید و بسیار شدید بود که رفتم بیمارستان ولی بعد از معاینه گفتن دهانه رحم بسته است و مجبور شدم برگردم

امروز رفتم پیش دکتر خودم گفت بعضی ها ماه دردشون مثل درد زایمان منظم و بسیار زیاده و این خوبه چون بعدا زایمان راحتی دارن گفت هروقت انقباض های بسیار شدید نه درد و در حد هر ده دقیقه ۳ انقباض داشتی بیا بیمارستان

سلام گفته بودید خبر بدم بهتون دیشب ساعتای نه تا یازده شب درد هایم به دو دقیقه یکبار رسید و بسیار شد ...

اها انشاالله ب سلامتی زایمان کنی 

واسه من هم شد درس 

مرسی ک بهم خبردادی گلم