2777
2789
من دیگه برعکس توام از طبیعی میترسم 

ن من میگم  طبیعی چون همونجادردت  تموم میشه ولی سزارین تازه  بعد زایمان دردت شروع میشه  تا چند روز باید درد بکشی 

لطفا برای سلامتی  تو دلیم یه صلوات میفرستی🥺❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه ها غربالگری اولی هزینشو نداشتم انجام بدم اطرافیان سرزنشم میکنن چرا انجام ندادی استرس میگیرم

روزی می آید که دلت برایم تنگ خواهد شد..روزی متوجه جای خالی ام در دنیایت خواهی شد..درست همان روزی که من؛در دست نیافتنی نقطه در زندگی ات ایستاده ام!

منم هفته ی 21 هستم 

دوسه هفته اس یبوست شدید شدم هر چی هم انجیر و کیوی و روغن زیتون و روغن بادوم و الوچه حتی از این ساشه های پودری میخورم بی فایده اس دکترمم خیلی دور ک بخوام برم دو هفته ی دیگ نوبتم 

شما چ شربتی بهتون دکتر داده 

واینک شماهم درد سینه دارین 

من یکی از سینه هام خیلی درد میکنه 

عاره. برنامه اوما نصب کردم تاریخ تخمک گذاری رو به دست اوردم

سلام‌گلم خوبی،ببخشید عزیزم شرمنده،شماتوی تاپیکی گفتی من سردختروپسرم تعیین جنسیت کردم ومیدونستم قراره چی گیرم بیاد،میشه بمنم بگی راه حل وروشت برای پسر دارشدن چی بوده ،منم دوتا دختر دارم ممنون میشم کمکم کنی دوست عزیز،چن جا ریپلایت کردم جواب  جواب این خانوم رو‌میدید سوال منم هس