2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی گفته طلاق بده خدایی 

راه جبران و ادامه ندادن اشتباهه و شروع به زندگی دوباره تمام این تفکرات ماله زمان ناصرالدین شاه بود

بسم الله. دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم و تلاش کردم خدایا هدیه هاتو از من نگیر♥️

بشین زندگیه بعد طلاق رو به بدترین شرایط بسنج با بد ترین شرایط زندگیت درصورت ادامه دادن ، وقتی مشکلات رو پیش بینی کنی تصمیم گیری برات واقع بینانه و راحت تر میشه

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

نه عزیزم  میتونی زندگیتو از نو بسازی خیلی بهتر بچه داری؟

نه بچه ندارم

رفتم سرگوشی شوهرم میبینم گوشیش پره از عکس با همکارا خانمش از صبح تا سب سرکاره و حواسش به این زنو اون زن

کی گفته طلاق بده خدایی  راه جبران و ادامه ندادن اشتباهه و شروع به زندگی دوباره تمام این تفکرات ...

میترسم از حرف مردم از حمایت نشدن از حانب خانوادم از امرار معاش بعدش از اینا میترسم 

شما تجربه طلاق دارید؟

نه ولی دور ورم دیدم مشکلی ندارن دوباره ازدواج کردن الان چقد زندگیشون سر و سامون گرفته

بسم الله. دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم و تلاش کردم خدایا هدیه هاتو از من نگیر♥️