2777
2789
عنوان

اعصابم خورده ...

282 بازدید | 7 پست

امشب عروسی بودیم 

من پیش مامانم و مادر بزرگم نشسته بودم 

مامان بزرگم زودتر غذاشو گرفت 

یه کمشو خورد بقیشو نخورد 

رژیم داشت 

من دو سه قاشق آخر بودم چون سلف سرویس بود ، یه کم سالادم ریخته بودم کنار غذام 

بعد یه کمم برنج رو میمون ریخته بود 

یهو مامان بزرگم برنجا رو از رو میز جمع کرد ریخت تو بشقاب من😐

منم هیچ کار نکردم 

فقط پوکر فیس شدم 

ولی خیلی ناراحت شدم 

خیلی تو دلم موند 

اما چون نمیخواستم عروسی بهش زهرمار نشه هیچی نگفتم.

منظورشم این نبود برنجا رو بخورما 

ولی نمیدونم این چه کاری بود کرد 

مامانمم برگشت بهش گفت مامان هنوز داره میخوره...

بزار غذاشو بخوره بعد جمع کن😐

الان چیکار کنم از ذهنم بره

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚

بیخیال بابا

•@سحر_هسدم سابق•عجب صبری طبیعت ساخته واسه ما،من ایوب زمانم...سعی کن نباشد چیزکی،تامردم نگویند چیزها•••🚬یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره 🫠هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم 🫠🌱گرگ رو از هرطرف بخونی گرگه...همین صداقتشع ک جذابش میکنه 🫠🚬من ته یه چاه عمیقم،پنچر وسط حقیقت،من یکی شدم ک دیگ خیلی فرق باهام سلیقت 🫠ما دنیامون چه بیرحم بود،هرکی خوب بود میرف زود••• 🫠🚬کسیو از رو بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبع کردع باشع...🚬
بیخیال بابا

خیلی ناراحت شدم

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ناراحت شدم

ناراحت نباش❤️😂

•@سحر_هسدم سابق•عجب صبری طبیعت ساخته واسه ما،من ایوب زمانم...سعی کن نباشد چیزکی،تامردم نگویند چیزها•••🚬یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره 🫠هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم 🫠🌱گرگ رو از هرطرف بخونی گرگه...همین صداقتشع ک جذابش میکنه 🫠🚬من ته یه چاه عمیقم،پنچر وسط حقیقت،من یکی شدم ک دیگ خیلی فرق باهام سلیقت 🫠ما دنیامون چه بیرحم بود،هرکی خوب بود میرف زود••• 🫠🚬کسیو از رو بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبع کردع باشع...🚬
واییی حسرت اون غذا بجای تو توی دل من‌موند    

اره سالادمم نخوردم