همسر یعنی همسفر اگ بت خیانت میکرد میزد یک چیزی ولی اگ مرد خوبیه و بخاطر فوت برادرش بص شوک شده هیچ وقت فکر جدایی نکن انسان ازسرنوشت و زندگیش بی اطلاع هست توزندگی روزای سخت هست مث الانه تو باید بمونی کنارش درستش کنی بسازیش اگ قرار باشه ت زندگی یکی بیمار شد یا اصن فلج شد بزاره بده میشه نامردی ادم ازدواج ککرد عهد میبنده ت خوش وناخوشی کنارهم باشن مگر درموارد اعتیاد و دست بزن و خیانتو ووخیلی چیزای دگ ولی بخاطر یک بیماریای ک تو دوران زندگی پیش میاد بنظرمن بی انصافیه جدایی چون ادم فککنه اگ این واسه من اتفاق میفتاد اون ترکم میکرد چ حالی داشتم میدونم شما قصد جدایی نداری کلی گفتم بمون صبرکن ازتهه دل دعا میکنم دامنت سبز بشه روزا خوشتم بیاد حضرت ایوب ۱۸سال زنش صبر کرد بخاطر بیماریش حضرت یوسف چقد صبرکرد جدایی ک فراق پدر و حضرت یعقوب چقد صبرکرد کورشد ازدوری فرزند درسته منو تو پیامبر نیستیم ولی ادمیم ت باخدا معامله کن بمون کنارش چون وقتی اومد توروگرفت سالم بود ورسم وفاداریو همسفر بودنو بهش نشون بده ب دلم زده خوب میشه شوهرتم یکچیزی عین خوره ت وجودشه ک نمیتونه نمیتونه ت این نمیتونمو ازش بگیر پشتش باش ازیک رفیقش کمک بخاه بیاد جلو وازخونه جداش کنه ببرتش ب دل طبیعت چن روزی چن هفته ای درست میشه خاهر خدا بهت صبری بده ک اخرش خوشی باشه و دامن سبزی
《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼 خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
ذکر لااله الاانت سبحانک انی کنتم من الضالمین ب نیت حل مشکلاتت زیاد بخون زیاد
《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼 خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
همسر یعنی همسفر اگ بت خیانت میکرد میزد یک چیزی ولی اگ مرد خوبیه و بخاطر فوت برادرش بص شوک شده هیچ وق ...
گل گفتی. من متاسفانه وقتی شوهرم وارد زندگیم شد مریض بود تم ازنظر اعصاب وروان وهم ازنظر جنسی وبا هر دختر دیگه ای ازدواج میکرد همون دوران عقد که متوجه مشکلت جنسیش میشد طلاق میگرفت. ولی من سه سال پاش موندم و هرچی سرمایه و طلا داشتم بهش دادم که خونه دارش بکنم. بیکار توخونه بود و من میرفتم سرکار و..... که از گفتنشون خستم و مغزم نمیکشه
دکتر ساینا برنامش نصب کن ت گوشیت مشاوره تلفنی و چتی داره پول ویزیت میدی دکترای خوبی داخلشه بگرد دکتری ک میخای پیدا کن باش بحرف راهنماییت روانپزشک داره اصن هردکتری داره میتونی کامنتای همه روبخونی بگرد بهترینو پیدا کن الان کدیروقته فردا نصب کن ت خونه دکترتم پیدا کن باش بحرف راجب اقات ان شاءالله درست شه من چن بار ویزیت شدم بادکتر ساینا تشخصیشون خوب بوده داروام داد خوب شدم واسه داخلی دکتر زیباحسینی عالی بود ت دکتر ساینا عالی بود دکتر عفونی ام ویزیت شدم داروهای ک داد با داروهای ک بعد رفتم دکتر شهرخودم یکی بود میخام بگم بهترین دکترارو داره من اول کامنتارو میخونم بعد ب ستاره ک بهشون دادن کاربرا نگاه میکنم توام با روانپزشک بحرف پولشو اگ نداشتی بیا اینجا تاپیک بزن مابچه ها روهم کمک میکنیم ناراحت نشی ازحرفم ان شاءالله حل شه خاهرجان
گل گفتی. من متاسفانه وقتی شوهرم وارد زندگیم شد مریض بود تم ازنظر اعصاب وروان وهم ازنظر جنسی وبا هر د ...
تو مطمئن باش حقتو ادا کردی واسش خدا پاداش صبرتو بده دلت شاد بشه
باورت میشه از دست خودم ناراحتم که چرا ولش کردم؟؟؟ همش یاد خاطره هاش میفتم و زااررزااار گریه میکنم. و ...
اره میشه درد دیده درد دیده رو درک میکنه درد دیدم ک درک میکنم
من الان دوساعته میخام بخابم زیرپتو ولی بخاطر اسی نشستم تایپ میکنم میگم شاید بشه باحرفام کمکی کنم دگکاری ازم برنمیاد لااقل حرفاش بشنوم اروم شه لااقل تنها نباشه