2777
2789
عنوان

روم نمیشه به کسی مشکلمو بگم اومدم اینجا😢😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2271 بازدید | 114 پست
صحبت کردم عزیزم کالی بخاطر وضعیت همسرم باید تحمل کنم باید دارو مصرف کنه چون واقعا نمیتونه تحمل کنه

چن وقته داداشش فوت شده مگ؟

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
ای بابا. چرا.. بخاطر عصبی شدن میخوره؟ با کار تراپی کاش درست میشد مشکلش

خیلی تلاش کردم نشد تا نرز خودکشی رفته بود بعد از مرگ برادرش

و اذا سالک عبادی عنی فانی قریب اجیب دعوه الداع اذا دعان ... خدا جونم خودت گفتی جوابمو میدی من منتظر معجزت هستم    میشه واسه برآورده شدن حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنی دوستم🥰🥰🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن وقته داداشش فوت شده مگ؟

دو سال شده الان ولی اصلا کنار نیومد با قضیه

و اذا سالک عبادی عنی فانی قریب اجیب دعوه الداع اذا دعان ... خدا جونم خودت گفتی جوابمو میدی من منتظر معجزت هستم    میشه واسه برآورده شدن حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنی دوستم🥰🥰🥰
باید روش درمانش رو‌عوض کنه کاش از شوک الکتریکی استفاده میکردین

دکتر گفت ولی من واقعیت خودم ترسیدم بستری بشه خیلی ها گفتن که حافظشون ضعیف شده

باهاش اینجوری شروع کن بگو ت میتونی برادرت ک رفت پیش خدا جاش خوبه این ماییم ک باید بفکر اخرتمون باشیم ...

عزیزردلم ممنونم که برام وقت گذاشتی

چند بار ترک کرد داروها رو ولی با وضعیت بدتری مجبور شدیم دوباره از اول شروع کنیم چون فکرای بد اصلا رهاش نمیکنه و دیگه حتی حرفم نمیزنه

عزیزم خوندم تاپیکاتو، اونجا همه خوب راهنماییت کردن که.. اون قضیه سایز نرماله کاملا.. مانعی برای ازدو ...

اره راهنمایی کردن دکترم رفتم ، اما خودش انگار ناراضیه نمیدونم یعنی فکر میکنه مردانگیش کمه یا چی کلا خیلی درگیر شده 

جلوی پام هیچ رد پایی نیست ...
چند وقت یبار؟

نهایت ماهی دوماهی 

دو سال شده الان ولی اصلا کنار نیومد با قضیه

بعضی وقتا خود داروها ادمو بدتر روانی میکنن من یک خانمو دیدم چن روز پیش گف رفتم دکتر دارو داد داشتم دیوونه میشدم نخوردم بهتره حالم حتی خودم یکسری رفتم روانپزشک دارو داد مغزم تکون خورد عین زلزله حس خودکشی بم دست داد یکروز خوردم فقط بخدا تایک هفته روانی شده بودم ب همه گفتن مواظب من باشید کار دست خودم ندم میخاستم هی خودم بکشم رفتم ت نت نوشته بوود عوارض داروهای اعصاب افسردگیو خودکشی هم هست من بعد یک هفته ک نخوردم خوب شدم ولی سعی کن ببریش ت دل طبیعت و یک دکتر عالی ک  عالی باشه ها پیدا کن ببر ک دوز داروش کم کنه کم کم ت طبیعت ت سفر یا نمیاد با خانوادش بحرف یا یکجوری نقشه سفر بچینن ببرنشش کم کم کنار بیاد.چن سالشه اقات؟

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
منم شوهرم وقتی باهاش عقدکردم ازنظر جنسی سرررررررد بود بعدفهمیدم قرص اعصاب مصرف میکنه بعدمدتی هم فهمی ...

بحاطر همین رابطه جنسی داری جدا میشی؟

بعضی وقتا خود داروها ادمو بدتر روانی میکنن من یک خانمو دیدم چن روز پیش گف رفتم دکتر دارو داد داشتم د ...

۳۵ سالشه نمیتونم جایی ببرمش اخه مادرشم خیلی مریضه اونقدر غصه میخوره که نمیتونم بگم

الان طفلکم کنارم خوابیده من دارم از گریه هق هق میکنم ولی اون اصلا نمیشنوه ا نقدر که دارو خورده و خوابش مصنوعیه اگر بمیرررم هم نمیفهمه

مثل خواهروبرادر بودیم. طوری شده بود حتی محل خوابیدنشو عوض کرده بود. ن عزیزم قرصای اعصابشو باهزار دردسترس کنار گذاشت بعدفهمیدم به ترامادول روی اورده ومصرفش بالاس. کلا مشکل زیاد داشت. 

خستم، خیلی خسته