صحبت کردم عزیزم کالی بخاطر وضعیت همسرم باید تحمل کنم باید دارو مصرف کنه چون واقعا نمیتونه تحمل کنه
چن وقته داداشش فوت شده مگ؟
《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼 خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بعضی وقتا خود داروها ادمو بدتر روانی میکنن من یک خانمو دیدم چن روز پیش گف رفتم دکتر دارو داد داشتم دیوونه میشدم نخوردم بهتره حالم حتی خودم یکسری رفتم روانپزشک دارو داد مغزم تکون خورد عین زلزله حس خودکشی بم دست داد یکروز خوردم فقط بخدا تایک هفته روانی شده بودم ب همه گفتن مواظب من باشید کار دست خودم ندم میخاستم هی خودم بکشم رفتم ت نت نوشته بوود عوارض داروهای اعصاب افسردگیو خودکشی هم هست من بعد یک هفته ک نخوردم خوب شدم ولی سعی کن ببریش ت دل طبیعت و یک دکتر عالی ک عالی باشه ها پیدا کن ببر ک دوز داروش کم کنه کم کم ت طبیعت ت سفر یا نمیاد با خانوادش بحرف یا یکجوری نقشه سفر بچینن ببرنشش کم کم کنار بیاد.چن سالشه اقات؟
《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼 خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
مثل خواهروبرادر بودیم. طوری شده بود حتی محل خوابیدنشو عوض کرده بود. ن عزیزم قرصای اعصابشو باهزار دردسترس کنار گذاشت بعدفهمیدم به ترامادول روی اورده ومصرفش بالاس. کلا مشکل زیاد داشت.