2777
2789
عنوان

روم نمیشه به کسی مشکلمو بگم اومدم اینجا😢😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2271 بازدید | 114 پست
بعضی وقتا خود داروها ادمو بدتر روانی میکنن من یک خانمو دیدم چن روز پیش گف رفتم دکتر دارو داد داشتم د ...

منم دارو گرفته بودم یه ماه خوردم دیدم اذیت میشم نخوردم. ولی قرصا مونده بود پیشم. دوسال پیش خودکشی کردم باهاشون و تا یه سال مشکل کبد و از بین رفتن میل حنسی پیدا کرده بودم

مثل خواهروبرادر بودیم. طوری شده بود حتی محل خوابیدنشو عوض کرده بود. ن عزیزم قرصای اعصابشو باهزار درد ...

ای وااااااا

الان منو شوهرم هم همینطوریم اونقدر باهاش حرف زدم دیگه خودم خجالت میکشم

همش با زبون بی زبونی میگم بهش ولی اصلا براش مهم نیست

کاش لا اقل بچه داشتم یه کم حال و هوامون عوض میشد

و اذا سالک عبادی عنی فانی قریب اجیب دعوه الداع اذا دعان ... خدا جونم خودت گفتی جوابمو میدی من منتظر معجزت هستم    میشه واسه برآورده شدن حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنی دوستم🥰🥰🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببرش یک جای سرسبز از اشنایی دارید یک ده روز بگرده ت طبیعت بگید بخندید اهنگ بزارواسش ببین اگ دیدی کم کم خوب میشه ازش بخاه بگو ببین تو چقد با اراده و قوی هستی ت میتونی شاد باشی ۹سال زندگی کم نیستا ۹سال باهمیم من چون  میدونم ت ادم قوی هستی مرد زندگی هستی باهات موندم تولیاقتت شادیه وخوشیه دوز داروتو کم کم کم میکنیم همه چی برمیگرده مث قدیم یکجوری خودت باکمک خانوادش شوهرتو ازخونه بکش بیرون ببرتفریح مهمونی سفر ولی اول ببرش ت دل طبیعت یهویی ت مهمونیا نبر ب داداشاش اگ داداش دگ داره یارفیق داره بگو بیان ببرنش کم کم ازخونه بیرون ببرن واسش اهنگ بزارن بگن بخندن شاید نتیجه داد

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
منم دارو گرفته بودم یه ماه خوردم دیدم اذیت میشم نخوردم. ولی قرصا مونده بود پیشم. دوسال پیش خودکشی کر ...

ای بابا

چجوری اخه بزاره کنار

هر وقت گذاشت با حال بدتر مجبور شدیم بریم دکتر ۳ بار نامه بستری دادن بهش من میترسیدم و خودشم راضی نبود بمونه بیمارستان

و اذا سالک عبادی عنی فانی قریب اجیب دعوه الداع اذا دعان ... خدا جونم خودت گفتی جوابمو میدی من منتظر معجزت هستم    میشه واسه برآورده شدن حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنی دوستم🥰🥰🥰
ببرش یک جای سرسبز از اشنایی دارید یک ده روز بگرده ت طبیعت بگید بخندید اهنگ بزارواسش ببین اگ دیدی کم ...

نمیتونم به خانوادش بگم اخه مامانش خیلی مریضه اگه بفهمه خیلی غصه میخوره میترسم چیزی بشه

کلا شوهرم یه اخلاقی که داره بدش میاد حرف از در خونه بره بیرون بهم میریزه من اصلا نمیتونم پیش کسی درد و دل کنم

ای بابا چجوری اخه بزاره کنار هر وقت گذاشت با حال بدتر مجبور شدیم بریم دکتر ۳ بار نامه بستری دادن ب ...

خب شاید فعلا باید بخوره.. بخواد بزاره کنار هم کم کم باید این کارو کنه. با دکتر عوض کردن هم درست نمیشه، چون روان پزشکا راحت دارو مینویسن.. 

ای وااااااا الان منو شوهرم هم همینطوریم اونقدر باهاش حرف زدم دیگه خودم خجالت میکشم همش با زبون بی ...

من کلا شوهرم ازنظر جنسی مشکل داشت. معذرت میخوام اینو میگم ولی توی سه سالی که باهاش بودم آب منیشو ندیدم. هیچی نداشت دریغ از یه قطره، من اینقدرررر دوسش داشتم که قید رابطه و بچه رو زدم وحتی این خیانت بزرگو که میدونست مشکل داره و بازم زن گرفتو به روش نیوردم ولی اون دیگه خیلی ازاین رفتارم سواستفاده میکردو و زبونش دراز شده بود و دست بزن پیدا کرده بود. من هنوزم دوسس دارم ولی موندن بااون یعنی نابود شدن من

خستم، خیلی خسته
ای بابا چجوری اخه بزاره کنار هر وقت گذاشت با حال بدتر مجبور شدیم بریم دکتر ۳ بار نامه بستری دادن ب ...

کسی ک دارو خورده ۲سال یهو ک ترک نمیکنن خطرناکه کم کم باید بزاره کنار ن بستریش کن خیلی خوبه  ما یک همسایه داشتیم بستریش کردن الان بهتر شده ولی قرص میخوره بستری خاستی بکنی جای خوب با دکترای خوب بستری کن ولی ووسه ترک قرص باید کم کم مثلن قرص ک هرروز میخورد یکی امروز خورد فرداش نصفشو بخوره  بعد یک هفته این نصفو بکنه یکی درمیون تا یک یک هفته ای بعدش دوروزی نصفی اینجوری با کمک دکترش کم کنه یهویی خطر داره بدتر بیماریش بیشتر میشه

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
خب شاید فعلا باید بخوره.. بخواد بزاره کنار هم کم کم باید این کارو کنه. با دکتر عوض کردن هم درست نمیش ...

دقیقا فقط دارو میدن هیچ کسی رو ندارم یه راهی بزاره جلوی پام

من داره سنمم میره بالا و دیگه با مشكلاتی که دارم خیلی بچه دار شدنم سخت میشه ولی اصلا برای شدهرم مهم‌ نیست همش میگه بچه از پرورشگاه میاریم ولی من خیلی دوست دارم بچمو ببینم ارزومه😩😩😩😩😩

من کلا شوهرم ازنظر جنسی مشکل داشت. معذرت میخوام اینو میگم ولی توی سه سالی که باهاش بودم آب منیشو ندی ...

عزیز دلم متاسفانه همسر منم دست بزن داره پیدا می‌کنه و این حال منو بدتر کرده

بهتره بیشتر به آیندت فکرکنی. تصمیم درست بگیر

چی کار میشه کرد من واقعا دوسش دارم و با تمام وجودم خدا میدونه که از بین یه عالمه خواستگارای خوبی که داشتم با دلم انتخابش کردم اصلا دوست نداشتم سرنوشت عشقم به اینجا برسه

چی کار میشه کرد من واقعا دوسش دارم و با تمام وجودم خدا میدونه که از بین یه عالمه خواستگارای خوبی که ...

کاملا درکت میکنم. من روزی که خواستم از خونش دربیام رفتم گرفتمش تو بغلم و زاز زار گریه کردیم باهم. ولی خب دیگه ادامه زندگی باهاش به صلاحم نبود. چون به حدی عصبیم کرده بود که روی سلامت جسمیم تاثیر گذاشته بود. باورت میشه از دستش دوبار خودکشی کردم و تاپای مرگ رفتم؟؟ 

خستم، خیلی خسته