2777
2789
عنوان

بله برون بچه خواهرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 63 پست
الان دوست ندارم فرداشب برم..چون میدونم منو برای کارهای جزیی مثل سفره ارایی وکارایی لباس وارایشگاه لا ...

نرو عزیزم یه بهانه بیار چطور برا کار می خوان ک بری اصلا نرو ک باعث میشه پرو بشن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی کارشون زشته  احتمالا دیدن تو موردهای قبلی باشما ها مشورت کردن به نتیجه نرسیدن  این ...

ای دقیقا درست گفتی..خواستگاری قبلی هی تحقیق وجستجو کردیم براشون جور نشد..یکی دومورد گفتیم برین مشاوره خیلی خوبه قبل ازدواج اونا ک رفتن به تهش نرسید...اون راهنمایی من وشوهرم بود..این دفه خودشون بی سرصدا این درست کردن...دقیقا همین حرف من به شوهرم زدم ..بخدا صلاحشون میخاستیم..طرف ک رفته مشاوره رد اخلاقیش کرده بدشده براشون قبلش فهمیدن

اگه هم شوهرت مجبورت کرد بری برو ولی مثل یه خانم غریبه بشین و سکوت کن و دست به سیاه سفید نزن و برگرد نری پیششون بشینی گرم بگیری 

سکوتم از رضایت نیست ، دلم اهل شکایت نیست .
یه چیزی این وسط هست بنظرم  فقط واسه شما دونفر جا نبود؟؟؟ بعد مثلا مادرشوهرت نگفته به داداشتم ...

اگه داشتن خودم خبرنداشتم تا الان...بخدا من یه عروسم هرچی نگن ساکتم توخودم میریزم..اینا با خودشون گفتن اینکه ناراحت نمیشه بزار نیاد جا ک تنگه...اونایی ک ناراحت میشن بیان بهتره

ای دقیقا درست گفتی..خواستگاری قبلی هی تحقیق وجستجو کردیم براشون جور نشد..یکی دومورد گفتیم برین مشاور ...

خب دیگه دنبالش نگرد 

اگه رفتی یا دیدیشون  با خنده بگو خدار رو شکر ما نبودیم عروستون سر گرفت  

خدایا به دل همه آرامش بده 😘😘😘😘😘