2777
2789
عنوان

بله برون بچه خواهرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 63 پست
اگه داشتن خودم خبرنداشتم تا الان...بخدا من یه عروسم هرچی نگن ساکتم توخودم میریزم..اینا با خودشون گفت ...

اشکال نداره عزیزم ولشون کن 

ولی هیچ کاری دوباره تکرار میکنم هیچ کاری براشون انجام نده 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره امروز حس کردم دوری ودوستی احترام بیشتری میاره برات

امروز حسش کردی به مرور زمان کاملا درک خواهی کرد  من الان بعد ۱۰ سال بامادرسوهر زندگی کردن تازه دارم معنی این حرف رو میفهمم خیلی عزیز ت  شدم واحترام بیشتر شده 

خدایا به دل همه آرامش بده 😘😘😘😘😘
بله بقیه خواهروبردار ها بودن

به نظرم برو ولی ناراحتی  خودتم نشون بده 

نزار تو دلت بمونه  ولی دیرتر برو زودهنگام برگرد 

کا مجبور نباشی سفره آرایی یا کاری دیگه انجام بدی 

اگه تری اونا برداشت دیگه‌ای میکنن ووجه تو رو خراب 

اره امروز حس کردم دوری ودوستی احترام بیشتری میاره برات

مامانم سر خانوادع پدرم همینطوری اصلا نمیره ۳ماه۴ماه یبار اگ عروسی فامیل مشترک رفتیم هم باهاشون در حد.سلام و علیکع همون بعد چند ماه ک میریم خیلی بهش احترام میزارن 

همون دیگه به بله برون میرسه دوتا زنداداش میگه...کاراش بره به همون ها بگه 

بگو بچه ها امتحان دارن درگیرم یا دور از جونشون یکم سرما خوردن  بهونه بیار که انجام ندی 

همون دیگه به بله برون میرسه دوتا زنداداش میگه...کاراش بره به همون ها بگه 

دقیقا 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
اگه برا همه جا بوده فقط برا شما جا نبوده دوباره گقتن بیاید بگید مزاحم نمیشیم ی وقت جا کمه خونه شما ...

دقیقا منم خیلی خیلی کم پیش میاد از چیزی ناراحت شم...ولی جای جایش ک ناراحت شم واقعا گله مند میشم...میگم دیگه اینا باخودشون گفتن این ک ناراحت نمیشه ولش کن نمیگمش..جالب اصلا به من زنگ نزدن که به شوهرم زنگ زدن...منم اصلا زنگ نزدم تبریک بگم یا چیزی بپرسم