2777
2789
عنوان

بله برون بچه خواهرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 63 پست

اما همچنان رفتار و آمدا برقراره.

چون بالاخره عموی بزرگ ماست‌

شما هم حق داری ناراحت بشی و گلگی کنی چرا دعوتت نکردن.

شما هم فردا برای بله برون و عقدت بچت دعوتشون نکن

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه برا همه جا بوده فقط برا شما جا نبوده

دوباره گقتن بیاید بگید مزاحم نمیشیم ی وقت جا کمه خونه شما اذیت میشید دیگه خودشون تا آخر می‌فهمند

حق هم داری ناراحت بشی

من خیلی اهل گلایه کردن نیستم اما نگه میدارم ب موقع تلافی میکنم ویا حرف رو میگم .

من جات بودم دیگ اصلا نمیرفتم یعنی به همه بگن جز ینفر ک جا نیس یعنی چی🙄

بخدا ...بازم اگه بله برون تنها بود میگفت خوب میخان برگه سکه ....اینا بنویسن شاید میخاستن دخالت زیاد نباشه ک اختلاف نیووفته...هنو فهمیدم ن بابا عقدم کردن 

یه چیزی این وسط هست بنظرم 

فقط واسه شما دونفر جا نبود؟؟؟

بعد مثلا مادرشوهرت نگفته به داداشتم بگو بیاد!؟

مطمئنی باهات مشکلی نداره؟؟؟

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
من جات بودم دیگ اصلا نمیرفتم یعنی به همه بگن جز ینفر ک جا نیس یعنی چی🙄

الان دوست ندارم فرداشب برم..چون میدونم منو برای کارهای جزیی مثل سفره ارایی وکارایی لباس وارایشگاه لازم دارن وگرنه زنگمم نمیزدن

بخدا ...بازم اگه بله برون تنها بود میگفت خوب میخان برگه سکه ....اینا بنویسن شاید میخاستن دخالت زیاد ...

عزیزم ول کن از نذر من باهاشون سر سنگین باش و زیاد حرف نزن بچه هاتو هم نفرس ک ببینن کارشون واقعن اشتباه بوده ولی در اینباره با شوهرت پیله یا بحث نکن ک اوقات خودت و شوهر تو تلخ کنی اصلا مهم نگیر 

بخدا ...بازم اگه بله برون تنها بود میگفت خوب میخان برگه سکه ....اینا بنویسن شاید میخاستن دخالت زیاد ...

خیلی کارشون زشته 

احتمالا دیدن تو موردهای قبلی باشما ها مشورت کردن به نتیجه نرسیدن 

این سری اصلا بهتون نگفتن تا کارشون تموم بشه 

خدایا به دل همه آرامش بده 😘😘😘😘😘

[QUOTE=275050735]چند تا خواهر وبرادرن[/QUOTکلا با شوهرم من سه تا پسر..دوتا دخترن..ناگفته نماند من عروس عریبه هستم دوتا جاری باهم خواهرن..خواهرشو کوچیمم زنداداش دوتا جاری م...خواهرشوهربزرگ ک الان دخترش عروس کرده با پسرعمو مامانش ازدواج کرده همه باهم هم روستایین واز یه جا هستن..