2777
2789
عنوان

کیا بی پول بودن بعدش وضعشون عالی شد ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1915 بازدید | 46 پست
خیلی اوضاع بده عزیزم  یهو همه بیکار شدیم خودم ، همسرم ، برادرم مامانم سخت مریض شد  &nbs ...

انشاللع به زودی شرایط عوض میشه گلم شب عید بهمدیگه دعا کنیم 🙏🙏

وخدایی که به شدت کافیست بهم دیگه دعا کنیم باهم دیگه بخندیم به هم دیگه نخندیم 
عزیزم من به همسرم علاقه داشتم ولی تو خلوتم خیلی گریه میکردم چون منزل پدرم، پدرم خیلی وضعشون خوب بود ...

خداروشکر همین که سلامتی دارید بزرگترین نعمته 🙏🙏 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر همین که سلامتی دارید بزرگترین نعمته 🙏🙏 

بله خداروشکر الان همه چی به لطف خداوند خوبه. اون زمان خرید ماشین هم برامون سخت بود ولی به لطف خدا همسرم تونست برای خودمم ماشین بخره. اگر این شرایط رو شماهم میگذرونین بدونین با صبر و توکل بر خدا طی میشه 

آفرین چقدر قوی بودی  الهی همیشه شادی و سلامتی براتون باشه

خیلی ممنونم عزیزم. لطف دارین 

الهی برای همه ی شما باشه عزیزم 😍😘❤️خدا بزرگه من به اخلاق خوب همسرم و ایمانش دلخوش بودم و چون تنها معیارم از اول انتخاب انسانیت و ایمان بود خداروشکر طی کردم. امیدوارم همه آدمهای روی زمین خوشبختی رو تجربه کنن❤️❤️

بله خداروشکر الان همه چی به لطف خداوند خوبه. اون زمان خرید ماشین هم برامون سخت بود ولی به لطف خدا هم ...

انشالله عزیزم امیدوارم 🙏🙏🙏

پدرتون هم کمک تون کردن؟ 

زمانی که خانواده همسرم فوت شدن بله خیلی ولی مثلا پدرم برای جهیزیه به من پول دادن و منو همسرم اون پول رو جهیزیه نخریدیم همسرم وام گرفت خونه 40 متری خریدیم و بعد هم وسایل خونه رو تک و توک باهم خریدیم و خیلی سبک شروع کردیم و طی زندگی میخریدم. پدرم کمک کردن ولی مثلا هزینه گذران زندگی و قسط و وام و مخارج با خودمون بود. 

واقعا بهت افتخار میکنم مانا و برقرار باشین همیشه 

خیلی ممنونم عزیزم 😘❤️الهی همیشه شما سلامت و شاد و خوشبخت باشین. عزیزم واقعا کار سختی نکردم. آدمها باهم فرق میکنن من چون معیارم برای ازدواج انسانیت و اخلاق بود بی پولی خیلی اذیتم نکرد عزیزم چون به نظرم اخلاق و انسانیت و ایمان شرط اول رو میزنه و به نظرم آدم نون خشک بخوره ولی اعصاب آرومی داشته باشه. امیدوارم بهترین‌های دنیا برای شما و همه اتفاق بیفته ❤️

بیشتر توصیح میدین شرایط الان ما دقیقا الان جای ک من امید ندارم دیکه درست شه

خوب بابا اینا مستاجر عموم بودن ...بعد فوت عموم باید از ساختمون عموم اینا در میومدن چون به هر حال بچه های عموم میخواستم اونجا زندگی کنن

داییم از اون طرف سر بابام اینا رو کلاه گذاشته بود و پولشون رو بالا کشیده بود 

پدربزرگم دست درد به سینه مامانم زده بود فکر کنم 

از اون طرف بابام از طرف داره یه خونه گرفته بود که سرش کلک گذاشتن و دوره کشیدن بالا فکر کن بعد ۷سال پولو پس دادن

مامانم دلش شکسته بود و به در گاه خدا راز و نیاز کرده بود 

میگه قشنگ صدای شکستن قلبم رو شنیدم 

فردای اون روز سر شام دقیق یادمه همسایه رو به روی خونه ی عموم درخونمون رو زد گفت می‌خوام خونمون رو بسازم بیا همسایم شو و یه واحد بردار 

بابام میگه من گفتم پول ندارم ....ولی همسایه گفت فقط میخوام یه همسایه‌ خوب داشته باشم پول خونو رو هر وقت داشتی بده 

بعد این موضوع بابام انگیزه گرفت و نقشه خونه رو دید و گفت خوب نیست خونه

مامانم تشویقش کرد ...بازم برگرده ..یه خونه پیدا کرد ۶۰ متر و خوب 

خدا خودش پولو نرسوند...اسم مامانم بعد دو سال تو قرعه کشی در اومد ...زن عموم پول قرعه کشیش رو داد به ما ...دست بابا بزرگم تنگ بود ولی ۱۰ملیون کمکمون کرد 

پولشو خدا جور کرد واقعا 

متراژ خونه ام روز به روز به خاطر نقشه و پیمانکار عوض میشد 

و خدا ما رو صاحب یه خونه ۱۰۰متری کرد که برای بابا و مامانمه

خدارو شکر درست زندگی سختی های خودشو داده ...ولی الان زندگی راحتی دارن و سرمایه جذب کردن

خدارو صد هزار مرتبه شکر 

جز خدا ما امیدی نداشتیم و نداریم ♥️

خوب بابا اینا مستاجر عموم بودن ...بعد فوت عموم باید از ساختمون عموم اینا در میومدن چون به هر حال بچه ...

هچقدر خوب چقدر خوشحال شدم واست ♥️♥️♥️

خوب بابا اینا مستاجر عموم بودن ...بعد فوت عموم باید از ساختمون عموم اینا در میومدن چون به هر حال بچه ...

خداروشکر💚💚💚

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚