یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بی پول بودیم. وضعمون عالی که نه ولی از متوسط بهتریم. رازش هم در شاغل شدن من و همسرم و صرفه جوییهای اول ازدواج و البته دیر بچه دار شدن. تا زمانی که به ثبات نسبی نرسیدیم علیرغم حرف و حدیث بقیه بچه دار نشدیم. که شد ۷ سال
عزیزم من به همسرم علاقه داشتم ولی تو خلوتم خیلی گریه میکردم چون منزل پدرم، پدرم خیلی وضعشون خوب بود شاید یک دهم پول تو جیبی که از بابام میگرفتم حقوق همسرم هم نمیشد و یک دوره عجیبی خیلی سختی کشیدیم همسزمم بیکار شدن و کلی اتفاقهای بعد که من نذاشتم کسی متوجه بشه. یعنی پول تعمیر ماشین هم نداشتیم حتی آرایشگاه نمیرفتم ولی خداروشکر خیلی بهتر شدیم البته یک طوفان مهیبی هم به زندگیمون زد یعنی دز اوووج بی پولی ناگهان همسرم و خانوادش کرونا گرفتن و من هم گرفتم و متاسفانه خواهر و پدر و مادر همسرم فوت شدن و همسرم بستری بوذ و کل پولمون رو هزینه دکتر کرده بودیم که خدا برادر و پدرمو حفظ کنه به دادم رسیدن بعد اون هم افسردگی شدید همسرم و یک بی پولی عجییب رو گذروندیم 😞خداروشکر الان خیلی خوب شدیم عالی نیستیم ولی مشکلی در هزینه کردن نداریم و من راحت زندگی میکنم به لطف خدا