2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت با کلم و جوش شیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 2167 بازدید | 213 پست
عزیز دل۳۳که سن بالایی نیست باور کن خانومه اومده بود نمیدونم چندسالش بود داماد داشت بعد سه تا دختر دا ...

😆شما چند سالتونه.باریکلا به اون خانوم .خوب بچه خوبه هرچه بیشتر ولی خوب باید مامانشم با حوصله و زرنگ باشه من اینو در خودم نمی‌بینم وگرنه دوست خودم الان بچه اولیش بارداره رو‌چهارتام بسته😆تازه یه سال بزرگتر منه.می دونی من رفتم سراغ درس بعد نتونستم کار پیدا کنم و دیر ازدواج کردم حالا دلم میخواد دومی دوسالش شد یه کاری واسه خودم پیدا کنم و مشغول بشم بچه بیاد باز دستم بند میشه.وگرنه دلم میخواست طعم پسرم بچشم البته شاید سومی هم دختر بشه همش دست خداست.

وَ لاتُعَنِنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِرْ لی فیهِ رِزْقا.»‌

داشتم فکر میکردم سه تا پسر چجوری شما الان دیگه سه تا پسر داری 😍جالبه خدا واسه هرکی یه جور در نظر گرفته.ولی ما فامیلمون تموم دختر خاله هام یه دختر یه پسر دارن من اولین نفرم که دوتا دختر دارم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داشتم فکر میکردم سه تا پسر چجوری شما الان دیگه سه تا پسر داری 😍جالبه خدا واسه هرکی یه جور در نظر گر ...

عزیزم خیلی خوبه دوتا پشت سرهمی یه جنس باشن من دومی را خیلی دوست داشتم دختر بشه بعد فهمیدم اشتباه کردم الان میفهمم هم جنسن چقدر بهترن 

عزیزم خیلی خوبه دوتا پشت سرهمی یه جنس باشن من دومی را خیلی دوست داشتم دختر بشه بعد فهمیدم اشتباه کرد ...

اره منم شنیدم برا خودشون بهتره هم جنس