دوستان تا فرداشب ۹۲۰۰ صلوات بفرستیم و هدیه کنیم به پیامبر عزیزمون ک ان شاالله شفیعمون بشن و همگی حاجت روا بشین
اول حاجات همه انشاالله سلامتی و فرج امام زمان
یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت
دوستان هرچقدر میتونین بفرستین اعلام کنین امیدوارم خیلی زود خبر حاجت روایی همه عزیزان
یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قبول باشه عزیزم انشاالله ک حاجت روابشی پیامبر عزیزمون و امام زمان دعاگوی حاجاتت🌱🌱🌱🌷🌷🌷
قبول باشه عزیزم انشاالله ک حاجت روابشی پیامبر عزیزمون و امام زمان دعاگوی حاجاتت🌱🌱🌱🌷🌷🌷
عزیزم امیدوارممثل همیشه بابهترین روحیه باشی شما دلتون وصل امام زمانه ازشون بخوایین آرومتون کنن