2777
2789
عنوان

این چه بیماری روانیه؟لطفا بیاین توروخدا رد نشین

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 58 پست

اینا همش بخاطر کمبود اعتماد بنفس هست که هعی میخای خودتو ثابت کنی. 

خودتو دوس داشته باش ورزش رو‌شروع کن. خوب صبحونه بخور کم تو گوشی باش درس بخون یا کار کن. مشغول باش و یادت نره خودتو با کسی مقایسه نکنی یک‌کلام خودتو دوس داشته باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فکریه فقط و نمیتونم بیخیالشون بشم

بیماری های روانی بر خلاف بیشتر بیماری های جسمی بیشتر با همکاری خودتون حل میشه.

خب ی چند روزی مرتب این فکر رو جدی نگیر مسخره کن بهش بخندید 

بعد که حسابی در نظرتون تحقیر و بی ارزش شد شروع کنید بی محلی.نه تاییدش کن نه نفیش کن.بی مخلی یعنی انگار ناشنوا هستی  و صداشو نمیشنوی.ببینید وقتی این فکر رو میشنوید بعد بهش میگید نه من ترسو نیستم یعنی داری بهش محل میدی.اصلاااا انگار داره برا خودش میگه.دکترم برید خودتون همکاری نداشته باشید فایده نداره.روان درمانی برا وسواس فکری از قرص های ترسناک خیلی بهتره.هر چ زودتر هم جلوشو بگیرید برد کردید چون بیماری های روانی مث خوره روز ب روز قوی تر میشن.هر وقت اومد تو ذهنتون فکرتون پرت ی جای دیگ کنید .ورزش و مدیتیشن و انرژی مثبت و طبیعت گردی هم فراموش نشه.

توی نت سرچ کنید🐰<<صدای یک خرگوش موقع آزمایش>>🐰تا ببنید حیوونا برای لوازم آرایشی بهداشتی و بوتاکس و سیگار و غیره ما چطور زجر کش میشن🐰🐂🐄🐥🐢🐒🐸🐟#نه_به_خرید_ماهی_عید🐟#نه_به_سیرک_و_باغ_وحش🐘#نه_به_نگهداری_حیوانات_خانگی🐤#نه_به_سیگار_شامپوی_صنعتی_بوتاکس🐵#نه_به_زباله_ریختن_در_طبیعت🐢#نه_به_کاشت_خرید_سبزه_عید_با_حبوبات🌿#نه_به_انجام_عمل_ها_زیبایی_روی_حیوانات🐱#نه_به_خرید_لباس_کفش_با_چرم_طبیعی🐮#نه_به_استفاده_از_اعضای_بدن_حیوانات🐂#نه_به_نگهداری_حیوانات_در_قفس🐸#نه_به_لوازم_آرایشی_بهداشتی_با_تست_حیوانی🐇🌹در مورد هر کدوم از هشتگ ها کافیه ی جستجوی کوچیک تو نت داشته باشید تا از ته قلبتون ناراحت بشید.🌹میتونیم از راه های دیگه ای غیر از باغ وحش و سیرک برای تفریح استفاده کنیم.میتونیم از لوازم آرایشی بهداشتی بدون تست حیوانی و شامپوی گیاهی استفاده کنیم.چرا برای چند ساعت تفریح ما باید حیوونا سال ها توی باغ وحش یا سیرک به بدترین شکل ممکن زندانی بشن؟چرا برای زیبایی ما حیوونا باید جونشون رو با زجر کش شدن از دست بدن؟🐱🐁🐰🐮🐥🐢🐖🐒🐟🐑🐐🐂
داروهاتون چیه؟ وقتی دارومیخورید فکرا خودشون میرن ؟ یا شما تمرکزتونو پرت میکنید و بعد قرصا کمک میکنن ...

داروهام سبکه هیچ مشکلی هم برام پیش نیاوردن 

دارو قرار نیست بیاد معجزه کنه ولی شما الان می دونی داری اشتباه می کنی این فکرا رو هی مرور میکنی و هی نشخوار می کنی و باز تکرارش می کنی و بخوای تغییر کنی نمی تونی هی کم میاری 

دارو بهت کمک می کنه وقتی متوجه ای داری اشتباه میکنی توان مقابله باهاشو داشته باشی 

یعنی وقتی به خودت میگی ببین من دارم اشتباه میزنم نباید اینطوری فکر کنم یا این قضیه مسئله مهمی نیست 

بعد منطقی کنارش میزاری مثل الان نیست

که وقتی با خواست خودت میخوای کنارش بزاری و می  دونی داری اشتباه می کنی ولی نتونی کنارش بزاری 

خیلی ممنون از گفته هاتون التماس دعا

خواهش میکنم محتاج دعاییم

توی نت سرچ کنید🐰<<صدای یک خرگوش موقع آزمایش>>🐰تا ببنید حیوونا برای لوازم آرایشی بهداشتی و بوتاکس و سیگار و غیره ما چطور زجر کش میشن🐰🐂🐄🐥🐢🐒🐸🐟#نه_به_خرید_ماهی_عید🐟#نه_به_سیرک_و_باغ_وحش🐘#نه_به_نگهداری_حیوانات_خانگی🐤#نه_به_سیگار_شامپوی_صنعتی_بوتاکس🐵#نه_به_زباله_ریختن_در_طبیعت🐢#نه_به_کاشت_خرید_سبزه_عید_با_حبوبات🌿#نه_به_انجام_عمل_ها_زیبایی_روی_حیوانات🐱#نه_به_خرید_لباس_کفش_با_چرم_طبیعی🐮#نه_به_استفاده_از_اعضای_بدن_حیوانات🐂#نه_به_نگهداری_حیوانات_در_قفس🐸#نه_به_لوازم_آرایشی_بهداشتی_با_تست_حیوانی🐇🌹در مورد هر کدوم از هشتگ ها کافیه ی جستجوی کوچیک تو نت داشته باشید تا از ته قلبتون ناراحت بشید.🌹میتونیم از راه های دیگه ای غیر از باغ وحش و سیرک برای تفریح استفاده کنیم.میتونیم از لوازم آرایشی بهداشتی بدون تست حیوانی و شامپوی گیاهی استفاده کنیم.چرا برای چند ساعت تفریح ما باید حیوونا سال ها توی باغ وحش یا سیرک به بدترین شکل ممکن زندانی بشن؟چرا برای زیبایی ما حیوونا باید جونشون رو با زجر کش شدن از دست بدن؟🐱🐁🐰🐮🐥🐢🐖🐒🐟🐑🐐🐂
خداروشکر التماس دعا

برای بهتر شدنت سعی کن فست فود و لبنیات رو یه مدت بزاری کنار. بادام و مویز باهم میان وعده هات بخور ببین چقدر روحیه ات تغییر میکنه. من چند سال درگیرش بودم و باهمین کارها خوب شدم. 

کاربری ۴ ساله ام ترکید.. بخاطر یه اعتراض مسالمت آمیز🤫🤫
خیلی ممنون از گفته هاتون التماس دعا

یکی ازنزدیکانم همچین مشکلی داشت که به جایی می رسیدکه تپش قلب میگرفت واضطراب وحشتناک که ازاسترس همش بالامیاوردخیلی دکتررفت بعددیدنمیشه هرروزوابسته چندتادونه قرص باشه خودش به خودش کمک کردقرصاروگذاشت کناریه ساعتی ازروزرومیرفت باشگاه شایدروزی ۷،۸ساعت موزیک گوش میداد،افکارشوکنترل کرد خداروشکرالان ۳سال میگذره ازاون قضیه وحالش خوبه.بنظرم شمام خودتون برایه حال خوبتون تلاش کنین انشاالله که موفق میشیدوبهبودپیدامیکنین.

باورتون نشه شاید ولی من رفتم سرکار و مشکلم اینه که اونجام نتونستم تمرکزمو از روی فکرا بردارم احساس م ...

دقیقن همینه

خودت بهشون چسبیدی

من دیگه خسته شدم تقریبن دوبرابر تو سن دارم

برای همین تونستم ولشون کنم

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد