2777
2789
عنوان

این چه بیماری روانیه؟لطفا بیاین توروخدا رد نشین

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 58 پست

من خودم وسواس داشتم البته نه وسواس فکری ببین بنظرم هرچی بیشتر راجبش فکر کنی بیشتر درگیرش میشی مثل باتلاق میمونه

بنویس فکرت رو رو برگه  با خودت روی برگه حرف بزن  مثلا چرا اینطوری شد و برای چی من دارم به این موضوع اهمیت میدم

پسر هستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل همینجاست که فکرمو منحرف نمیکنم ، ممکنه بخاطر همین باشه که قرصا جواب نمیدن؟

دوست عزیز منم مشکل تورو دارم ولی پولشو ندارم تحت درمان قرار بگیرم😁 از این مشکل هم خسته شدم، فرض کن به طرف رفتی گفتی ترسو نیستی بعدش چی میشه؟ دوباره دعوا میشه؟ لت و پار میرین درمانگاه؟ یا ممکنه یکیتون کشته بشه و اون یکی بدبخت بشه؟ به همه جوانبش فکر کن، چندتا دوست آروم پیدا کن . نمیدونم شرایطت چطوریه ولی من رفتم سرکار بهتر شدم، سرم با چیزای مفید گرم شد

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد

چرا انقدر مسئله رو برا خودت پیچیده کردی ؟؟ منم اینجوریم دقیقا می فهمم چی میگی من ۲۲ سالمه از ۱۸ سالگی برام شروع شد الانم تحت نظرم و دارو مصرف می کنم و الان بهترم تو هم برو دکتر دوره درمانیت طی بشه خوب میشی 

این نشخوارفکریه خیلی آدمو اذیت میکنه ولی باید بتونی از پسش بربیای 

از همین الان برو دکتر نزار بدتر بشه برا من خیلی داغون شد تا رفتم دکتر تو همین الان برو

کتاب رهایی از زندان ذهن تمرینای خوبی داره بخون

فکرایی ک تو ۱۰ سالگی میکردی الان یادت نیست

پس نشون میده انسان جدای از فکرشه

فکرت ک میاد بگو پس اینطور و فقط بهش نگا کن

پیچ مرتضی روحانیانو فالو کن خیلی کمک کنندس

https://t.me/mortezaroohanian

آیدی تلگرامشونو گذاشتم

اینستام غیر فعال شده نتونستم پیجشونو برارم

یه روز ممکنه دلیلی پیدا کنی که از خودت بپرسی تا چقدر میتونی درد تجربه کنی و بعد متوجه میشی که اصلا حدی وجود نداره. درد پایان‌ناپذیره. تنها افراد هستن که پایان پذیرن
یعنی من دوتاشو دارم؟

اون پزشک تشخیص میده که کارش درست باشه شما بنابر سنتون این افکار به مغزتون خطور میکنه اگر میبینید این افکار زندگیتونو مختل کرده به روانپزشک یا روانشناس مراجعه کنید روانشناس درمانهای غیردارویی میده ولی روانپزشک میتونه دارو هم تجویز کنه حالا ببینید کدوم روش روی شما جواب میده شاید غیردارویی هم بتونید جواب بگیرید

دوست عزیز منم مشکل تورو دارم ولی پولشو ندارم تحت درمان قرار بگیرم😁 از این مشکل هم خسته شدم، فرض کن ...

باورتون نشه شاید ولی من رفتم سرکار و مشکلم اینه که اونجام نتونستم تمرکزمو از روی فکرا بردارم احساس میکنم خیلی مهمن برام این فکرا

چرا انقدر مسئله رو برا خودت پیچیده کردی ؟؟ منم اینجوریم دقیقا می فهمم چی میگی من ۲۲ سالمه از ۱۸ سالگ ...

داروهاتون چیه؟

وقتی دارومیخورید فکرا خودشون میرن ؟ یا شما تمرکزتونو پرت میکنید و بعد قرصا کمک میکنن؟