2777
2789

سلام دوستان. 

کسی در اصفهان پرستار شبانه روری برای خانم سالمند میخاد؟ 

البته خانمی که افتاده بر جا نباشن. 

یه خانم موجهه میخان. گفتن خرید خونه. اشپزی و تموم کارهارو میکنن. 

از کجا معرفی میشن؟شرکتی؟

من پدر بزرگ و مادر بزرگم نیاز دارن 

البته که افتاده نیستن چون بچه هاشون ایران نیستن

جای خوابم دارن 

برا پذیرایی و مهمون داری بیشتر و اینکه تنها نباشن

..dental stu

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام یجا درمورد مشکلتون نوشتین .طبق تجربه میگم نماز اول وقت ترک گناه وهرروز سوره یاسین هرروز سوره بق ...

سلام عزیزم . نمازام به لطف خدا اول وقتِ. 

هروزم اعمال مستحبی انجام میدم. مثلا روزی یه جز قران . زیارت عاشورا. صلوات . و ذکرها و دعاهای دیگه. 

ما 70 درصد مشکلاتمون حل شده. فقط مونده این یدونه که توی بدنمهِ.

سلام عزیزم . نمازام به لطف خدا اول وقتِ.  هروزم اعمال مستحبی انجام میدم. مثلا روزی یه جز قران ...

چه خوب توبرای من میشی الگو .

خب ادامه بدی اونم میره 

یاسین وبقره بد نیست

لایک نکنید .توروخدا 
چه خوب توبرای من میشی الگو . خب ادامه بدی اونم میره  یاسین وبقره بد نیست

اختیار داری. الهی به حق این ماه مقدس شما. ما و همه ی اونایی که با مشکلات ماورایی درگیرن نجات پیدا کنن تا ابد. 

عزیز مشکلات خانواده ما واقعا زیاد بود. از روزی که اومدیم این خونه. ینی حدود 30 سال پیش. اب خوش از گلمون پایین نرفت. هروز و همیشه دعوا در حد خونریزی. دیگه به این نتیجه رسیده بودیم که یکیمون باید کشته بشه خونش ریخته بشه تا بلکه مشکلات دست ازسرمون برداره. 

3 تا برادر بیمار شدن. چندین سال. بیمار روانی....و چیزهایی که قابل گفتن نیست... مادر به یه نحو. پدر به یه نحو. خودم ... ای خدا کاش همگی سرطان گرفته بودیم و مرده بودیم اما اینققدددددر زجر نکشیده بودیم. از لحاظ آبرو. بیماری. مالی.  بستگی بخت هممون... هر چی که بگی به سرمون اومد.  دشمن شاد شدیم. میگم چیزهایی هست که اصلا قابل بیان نیس. 

ولی خوب با توکل به خدا و ختم های سنگین مثل سوره بقره و ختم صلوات و نذر و مجلس روضه تو خونه گرفتنو و قربانی دادنو .... بااازم بهتر شد. و حدود 70 درصد خوب شدیم. 

اما من همچنان تحت شکنجم. هنوز هممون. شبها موقع خواب کابوس اون سالهای دربه دری ولمون نمیکنه. 

هنوزم کسانی هستن که مدام برامو سحر جادو میکنند دوربینهای مداربسته فیلمشونو گرفته. 

اما بازم شکر.  یبار ختم 124 هزار صلوات برداشتم. یه یبار 124 هزار الهم العجل لولیک فرج. و 30 هزار بار ختم استغفرالله ربی اتوبه الیه و

124 بار سوره مومنون در یه جلسه که دوروز پشت هم خوندم نفسم بند اومد. خیلی خیلی ختم و نذر برداشتم و بر میدارم. 

طبق توصیه یکی از دوستان نی نی سایت بازم ختم 124 هزار صلواتو برداشتم.  اینبار صلوات با وعجل فرجههم...

فقط از این شهر برم. توی این شهر نه دیکه آبروی داریم. نه آرامش... 

چه خوب توبرای من میشی الگو . خب ادامه بدی اونم میره  یاسین وبقره بد نیست

اختیار داری. الهی به حق این ماه مقدس شما. ما و همه ی اونایی که با مشکلات ماورایی درگیرن نجات پیدا کنن تا ابد. 

عزیز مشکلات خانواده ما واقعا زیاد بود. از روزی که اومدیم این خونه. ینی حدود 30 سال پیش. اب خوش از گلمون پایین نرفت. هروز و همیشه دعوا در حد خونریزی. دیگه به این نتیجه رسیده بودیم که یکیمون باید کشته بشه خونش ریخته بشه تا بلکه مشکلات دست ازسرمون برداره. 

3 تا برادر بیمار شدن. چندین سال. بیمار روانی....و چیزهایی که قابل گفتن نیست... مادر به یه نحو. پدر به یه نحو. خودم ... ای خدا کاش همگی سرطان گرفته بودیم و مرده بودیم اما اینققدددددر زجر نکشیده بودیم. از لحاظ آبرو. بیماری. مالی.  بستگی بخت هممون... هر چی که بگی به سرمون اومد.  دشمن شاد شدیم. میگم چیزهایی هست که اصلا قابل بیان نیس. 

ولی خوب با توکل به خدا و ختم های سنگین مثل سوره بقره و ختم صلوات و نذر و مجلس روضه تو خونه گرفتنو و قربانی دادنو .... بااازم بهتر شد. و حدود 70 درصد خوب شدیم. 

اما من همچنان تحت شکنجم. هنوز هممون. شبها موقع خواب کابوس اون سالهای دربه دری ولمون نمیکنه. 

هنوزم کسانی هستن که مدام برامو سحر جادو میکنند دوربینهای مداربسته فیلمشونو گرفته. 

اما بازم شکر.  یبار ختم 124 هزار صلوات برداشتم. یه یبار 124 هزار الهم العجل لولیک فرج. و 30 هزار بار ختم استغفرالله ربی اتوبه الیه و

124 بار سوره مومنون در یه جلسه که دوروز پشت هم خوندم نفسم بند اومد. خیلی خیلی ختم و نذر برداشتم و بر میدارم. 

طبق توصیه یکی از دوستان نی نی سایت بازم ختم 124 هزار صلواتو برداشتم.  اینبار صلوات با وعجل فرجههم...

فقط از این شهر برم. توی این شهر نه دیکه آبروی داریم. نه آرامش... 

یه شهر غریب ...

اختیار داری. الهی به حق این ماه مقدس شما. ما و همه ی اونایی که با مشکلات ماورایی درگیرن نجات پیدا کن ...

کاربر عزیز این چیزهایی که نوشتی انگار داری زندگی منو اززبان من مینویسی .زندگی شما کپی زندگی ماست .من پدرم رو هم ناگهانی ازدست دادم .خدا شاهده ناراحت شدم که شماهم مثل ماهستین .کاش میتونستیم خونمونو بفروشیم اماشرایطش رو نداریم .هرکاری شما کردین ماهم انجام دادیم هنوز ادامه داره کارهامون 

لایک نکنید .توروخدا