2777
2789
عنوان

خانما کند زدم ب زندگیم

880 بازدید | 22 پست

انقد ک بچگی کردم با شوهرم سرهررررررر هیچی دعوا کردم و خودمو زدم انقد ک نازشوکشبدم انقد ک حرف زدم اما عمل نکردم کلا ازچشمش افتادم نمی‌دونم چطور جمعش کنم گندمو،،،ن اعتباری دارم پیشش ن دوستم داره زیادم منو ببینه روشو می‌کنه اونور،پول درست حسابیم نداریم خرج خودمو زیباییم کنم ظاهرمم نمیپسنده چ غلطی کنم؟لطفا نگید طلاق ک دو بچه دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ب خودت برس ارایش ملایم داشته باش

لباسایی ک خوشش میاد بپوش غذاهای خوب درست کن 

کیک و اینجور چیزا 

باهاش خوب صحبت کن محبت کن 

اینجوری کم کم متوجه میشه عوض شدی

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!
سر سنگین باش. درست حرف بزن درست برخورد کن‌ غذای خوب بپز عطر خوب بزن. با بچه ها با شخصیت صحبت کن.&nb ...

کاش می شد بری سر کار. هر چی در بیاری باید پول نگه داری بچه ها بدی ولی بری مهد یک تیر و دو نشونه.

یک وقتی برای پیاده روی مشخص کن.

مثلا رژیم بگیر . پیش شوهرت کمتر غذا بخور. 

وقتی هست برو دوش  یک ده دقیقه با حوله تو خونه بچرخ .سشوار بکش. عطر بزن. خونه مرتب باشه. عود روشن کن. 

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.

طلاق چیه تقی خورد ب پوقی طلاق

۳۶۰ درجه بچرخ

خااانوم،باوقار،مهربون،صبور ،خانوادشم دوس داشته باش

تو خونه ارایش کن ب خودت برس همیشه بوی خوب بده 

لباسای س کسی بپوش 

و نشون بده ب خودت اهمیت میدب و اعتماد ب نفس داری

یکمم با دوستو رفیقات دورتو شلوغ کن بفهمه منزوی نیستی و برو و بیایی داری

ب فکر ی کار و درامدم باش چون باید ظاهرتم شیک و امروزی کنی و ب کارای زیباییت برسی رنگ مو+ کاشت ناخن و مژه،اگ هزینه کاشت نداری ژلیش ناخن بزن+ابروهای همیشه مرتب+اگ چهرتم نیاز ب تزریق داره لب چونه یا گونه یا زیر چشم،هرچی اینکارو کن

خلاصه نشون بده چقد ب خودت اهمیت و ارزش قائلی

https://doushizeh.com/

لطفا کسی نیاد نصیحت کنه ک هر طوری هستی باید خودتو دوس داشته باشیو وظیفشه اینطوری بخوادتو و ....اصلا هم اینطور نیس اینا شعاره

دست نجنبونی زندگیت نابوده