2777
2789
عنوان

خانما کند زدم ب زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 22 پست
طلاق چیه تقی خورد ب پوقی طلاق ۳۶۰ درجه بچرخ خااانوم،باوقار،مهربون،صبور ،خانوادشم دوس داشته باش تو ...

ممنون از راهنمایی کارسازتون،ولی مشکلی دارم اینه ک ژل لب اینا کاشت مژه ناخن نمی‌ذاره بکنم واخرس راهی پیدا نکردم ک چاق شم مدام ازاین میناله

ممنون از راهنمایی کارسازتون،ولی مشکلی دارم اینه ک ژل لب اینا کاشت مژه ناخن نمی‌ذاره بکنم واخرس راهی ...

شیر خشک بخور 

من خوردم حالا بد بختی لاغر نمی شم. 

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون از راهنمایی کارسازتون،ولی مشکلی دارم اینه ک ژل لب اینا کاشت مژه ناخن نمی‌ذاره بکنم واخرس راهی ...

برا چاقیت برو باشگاه و بگو برنامه غذایی برا افزایش سایز بده تا میتونی تخم مرغ و سیب زمینی اب پز بخور یکم سینه و باسنتو با ورزش حجم بده

اگ ژل لب نمیذاره بزنی عیب نداره با رژ لبتو حجم بده یا خیییییلیییی نامحسوس برو چن سی سی بزن

ناخن نمیذاره خودت ناخناتو بلند بزار سوهان بکش فرم بده و لاک بزن همیشه هم لاک ی خانوم باکلاس و شیک تمیز و مرتبه ن پریده و تیکه تیکه و کثیف.

مژتو نمیذاره برو بوتاکس مژه کن ک مژه های خودت زشد کنه یلند تر شه یا برو لیفت کن مژه های خودتو فر و بلند کنه

عالی کارساز بود،،،فقط اگه یکم ژل بزنم نمی‌فهمه ک ن؟؟؟لبام نازکه بدفرمن

ن بابا اصن نمیفهمه

الان بت میگم دوستمو چیکار کردیم شوهرش نمیذاشت بزنه دوستمم خیلی دلش می‌خواست 

بردمش دکتر گفتم ببین خیییییییییلی نامحسوس براش بزن ک تغییر عالی تو صورتش بشه اما کسی نفهمه شوهرش‌نمیذاره این تغییر عالی از لبای خطیشه

خلاصه ژلو زدو رفت خونه پریود شد دو روز خوابید زیر پتو و خودشو خمار گرفت ک بگه این ورما و اینا از پریودیه

و ب همین راحتی و عادی از این قضیه گذشتیم

ولی یادت باشه ها دوروز قبل اینکه ژل بزنب حتما حتما رژ بزن همش تو خونه جلو چشش و رژتم بیرون لبت بکش تا بعد ک ژل زدی براش عجیب نباشع

بعد ک ژلم زدی تا اون ی ذره ورمش بخواد بخوابه تو هرروز رژ بزن روش

تحویل نگیر اینقد شوهرتو به خووت برس زیاد نگاسم نکن نزار ببینتت دلش برات تنگ میشه

بعد هر چی هس زیر سر خواهر سوهر و مادر شوهره اونا بدتو میگن لابد که شوهرتم ازت زده میشه