2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم کلاهبردارن بدبختم کردن😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2322 بازدید | 95 پست
عزیزم به خانواده ات بگو حتماً، خانواده به همین موقع ها خوبه که پشتت در بیان ،  کمکت کنن ، بعدن ...

اخه میگم اونا که نباید جُر بکشن الان خانوادمم بفهمن بیان بدن دیگ خیلی خوش بحال شوهرم میشه ...

من صبر میکنم تا آخرین لحظه ببینم چکار میکنه الان دادگاه بعدیم یکی تو فروردین یکی اردیبهشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم بدحساب دوست و دشمن نمیشناسه عزیزم، وقتی سابقه اش رو میدونستی به هیچ عنوان نباید چک میدادی. اشتبا ...

اره درسته اشتباه کردم من در اصل به حرف شوهرم اعتماد کردم که برام درس عبرت شد...

هر کدوم ۳۵ بوده تاخیریه خورده شده ۷۰ اینا 

فک کنم ۴ تا مونده به غیر اینی که اون هفته پولش داد

زورههههه خیلی زورههه چند سال از زندگیت عقب بیفتی که طلب یکی دیگه رو بدی که هر شب به مست کردن و عشق و حال و مسافرته

اخه میگم اونا که نباید جُر بکشن الان خانوادمم بفهمن بیان بدن دیگ خیلی خوش بحال شوهرم میشه ... من صب ...

فدات من دو ماه پیش پول لازم داشتم، 50میلیون ،دعای توسل خوندم امام جواد و حاجت گرفتم، خیلی بذرگوارن حتما حتما حاجت می گیری

.

.

❖═▩ஜ••🍃🌸🍃••ஜ▩═❖

#ختم_شخصی 

#ختم_فوق_العاده_مجرب 

#جهت_جمیع_حاجات 

سلام علیکم

۴۰روز نیت

دعای توسل رو میخونید 

وقتی به اسم امام جواد رسیدین❌👇

100مرتبه ذکر یاجوادالائمه ادرکنی 

+

100صلوات

میفرستید 

بعد ادامه میدین تا آخر 

ختم هدیه میکنید به امام جواد علیه السلام 

فوق العاده مجرب است این چله از دست ندهید جهت هرحاجتی مفید است✋🏻✋🏻✋🏻✋🏻

اگه دوست داری کسب و کارت رو رونق بدی ، می تونم بهت کمک کنم طراحی سایت مطابق سلیقه و امکانات که شما نیاز دارید. برای اطلاعات بیشتر بهم پیام بدید
عزیزم شما به شوهرت اعتمادکردی ایشون به برادرش درکش کن درسته به شما هم خیلی سخت گذشته اما چاره‌ای ندا ...

اره درسته ... اونم دنبال دیه و اینکارا الانم معلوم میشه تا چن روز دیگ شکایت کرده یا ن

فدات من دو ماه پیش پول لازم داشتم، 50میلیون ،دعای توسل خوندم امام جواد و حاجت گرفتم، خیلی بذرگوارن ح ...

واقعا؟ ممنون اتفاقا خیلی دنبال دعایی بودم برای رزق و روزی مشتری 

اگر چیزی برای آرامش هم میدونی بهم بگو

واقعا؟ ممنون اتفاقا خیلی دنبال دعایی بودم برای رزق و روزی مشتری  اگر چیزی برای آرامش هم میدونی ...

اره فدات خواندن قرآن علاوه بر حل مشکلات ، آرامش بخش هم هست

.

.

❖═▩ஜ••🍃🌸🍃••ஜ▩═❖

#ختم_شخصی 

#ختم_فوق_العاده_مجرب 

#ختم_معجزه 

#جهت_جمیع_حاجات 

⚠️توجـــــــــــــــــــــــــــه⚠️

اگر مشکلتون مشابه مشکل این بنده خدا

هست میتونید از این ختم استفاده کنید❤️

🖊🌹ســـــــــــــــوال⤵️

سلام سید خوبی 

مشکلی بزرگ و لاینحل دارم 

مشکل گشا میخواستم مشکلم حل بشه و به آرامش برسم دیگه خیلی دلشکسته شدم💔

🖊🌹جـــــــــــــــــواب⤵️

سلام علیکم

۱۵روز نیت

هر روز آیه ۵۸یس❌👇

سَلامٌ قَوْلا مِنْ رَبٍّ رَحِیمٍ ﴿آیه ٥٨ ﴾

رو ۸۱۸مرتبه میخوانید 

ختم هدیه میکنید به چهارده معصوم علیهم السلام 

به خواست و اراده خدا معجزه می‌کند دریغ نفرمایید اگر وسط ختم حاجت گرفتید حتما باید تا ۱۵روز ادامه دهید✋🏻✋🏻✋🏻✋🏻

🔻با منتشرڪردن پیامها ↯با لینک↯ درثواب آنها شریڪ شوید🔺

✒️ ★᭄°ْ🇯‌🇴‌🇮‌🇳°ْ↯↷↓

https://eitaa.com/joinchat/1359151313Ca784b55c77

•┈┈••✾•◈💠◈•✾••┈┈•

اگه دوست داری کسب و کارت رو رونق بدی ، می تونم بهت کمک کنم طراحی سایت مطابق سلیقه و امکانات که شما نیاز دارید. برای اطلاعات بیشتر بهم پیام بدید

🌸🍂🌸🍂

🍃🌸🍃🌸🍃🌸

🌸🍂🌸🍂

🍃🌸

#حاجت_روایی

🍃🌺 از #حضرت_امام_جعفر_صادق علیه السلام روایت شده : 

✍ اگر کسی که اضطراب شدید دارد این سوره را ( #سوره_تحریم ) قرائت نماید آرامش پیدا می کند و اگر بر بیمار صرعی بخوانند به هوش آید و اگر برای کسی که بی خوابی و شب بیداری به سراغش آمده بخوانند موجب خوابیدن او می شود…🌺 🍁

📚 منبع :تفسیرالبرهان، ج5، ص 417

🔑📑با نشـــر ادعــیه در ثــواب آنها شریــک شویــد⇣

✒️ ★᭄°ْ🇯‌🇴‌🇮‌🇳°ْ↯↷↓

https://eitaa.com/joinchat/1359151313Ca784b55c77

•┈┈••✾•◈💠◈•✾••┈┈•

اره این رو هم چن نفر گفتن این کار بکن اونا بیان شهادت بدن... بخدا ما یک خانواده ای که اصلا دعوا از ...

عزیزم تو را توی چه منجلابی انداختند . الهی هر چه زودتر و راحت تر این گره باز بشه . آخه یک زن چرا باید توی این دردسر بیفته که تازه مسبب اون هم کس دیگری هست . خیلی زوره به خدا . کاش حداقل همسرت که مرد هست خودش چک میداد . 

عزیزم تو را توی چه منجلابی انداختند . الهی هر چه زودتر و راحت تر این گره باز بشه . آخه یک زن چرا بای ...

فداتشم 

دقیقا منم از این میسوزم که من اصلا دلم نمیخاست اینکارو بکنم مجبورم کرد تو تایپیک پارسال هم نوشتم که من نمیخام چک بدم همسرم میگ بده 

اگر خودم با میل خودم میدادم میگفتم خب اشتباه کردم چشام باز نکردم ولی افسوس که با منم بازی شد ...