2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم کلاهبردارن بدبختم کردن😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2322 بازدید | 95 پست
هیچ کدومشون آدم نیستن خودشون کشیدن کنار بعدم میگن ما پیریم مارو جوش ندین 🙃

خب بگو پولاتو برا تو قبرت میخوای؟

مطمان باش اگر خدا آرزویی رو میندازه تو دلت،قدرت رسیدنت بهش رو میده💚💪
حالامیخای چیکارکنی

نمیدونم واقعا هنگم روزامو با قرص شب میکنم واقعا نمیدونم چکار کنم نه میتونم شکایت کنم نه هیچی اخه چک ها ثبتی بوده ازین جدیدا .... رفتم دادخواست دادم خیانت در امانت ولی میدونم به هیچ جا نمیرسه.... شوهرم تهدید کرده که اگر چک هارو پاس نکنین من اونو میکشم و فلان ازین حرفا برادرشو میگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا مشکل اینه پروو هم هستن یذره خجالت یذره سرشون پایین بندازن اصلا هیچی هیچی فقط خدا به دادمون برس ...

آخرای اسفند بود بانک به خاطر ضمانت کامل جلو حقوق بابام رو بانک بسته بود.زنگ زدم به مادر شوهرم گفتم بهشون بگو پول رو بدن .مادر شوهرم گفت من کاری داشته باشم به هیچ کسی نمیگم .منظورش این بود دیگه به من زنگ نزنید .من که حلال نمیکنم .سفته هم بابام ازشون داره ولی سپردم به خدا .واگذار کردیم به خدا

به نظرم پول طلبکارارو بده اما در عوض ازشون تعهد کتبی بگیر که بیان دادگاه شهادت بدن که چگونه از کی گر ...

اره این رو هم چن نفر گفتن این کار بکن اونا بیان شهادت بدن...

بخدا ما یک خانواده ای که اصلا دعوا از نزدیک ندیدیم چ برسه این کارا اصلا واسم خیلی عجیبه رفتاراشون فک میکردم این چیزا فقط توی فیلمای ....

مامانم به شدت مذهبی که از همون اول دست شوهرم گرف هر جا موند کمکش بود خیلی خیلی کارا برای ما کرده من میگم اگر بفهمه توف میندازه تو صورت شوهرم ک منو انداخته تو این منجلاب

چرا چک دادی همچین ادمی،قشنگ دارم حرص میخورم از دستت

من خودم هر روز شوهرم فوش میدم چت هاش هنوز هس که همش با من دعوا میکرد سر برادرش که این اینجوری نیس فلان نیس من احمق بودم

موقعی که چک هارو امضا میکردم ینی مرگم بود دستم میلرزید

خواهر من به جایی رسیده بودم شب تو خواب قلبم می‌گرفت .چند بار تا پای مرگ رفتم .بابام گفت دخترم بگذر ازشون خدا جای دیگه برامون جبران می‌کنه .خلاصه دیگه بیخیال شدم .به خاطر اون سگ ها که کل داراییمون رو بالا کشیدن ۵سال تو یه خونه خیلی قدیمی و کوچیک مجبور شدم زندگی کنم .خدا ازشون نخواهد گذشت به خاطر اون همه زجرروحی و جسمی که به ما دادن .

اره این رو هم چن نفر گفتن این کار بکن اونا بیان شهادت بدن... بخدا ما یک خانواده ای که اصلا دعوا از ...

♡♡♡♡♡

از کجا میدونی مادرت همچین حرکتی بزنه اگرم زد مادرته برادر شوهرت کلاهتونو برداشته حالا مادرت یه توفم کنه چیزی نمیشه 

صدرصد انجام بده اینکارو. بعدشم آدم باید تو زندگیش همه چیزو تجربه کنه تا برا آینده دیگه تکرار نکنه 

ببین حق ندارن اینجوری صحبت کنن  ولی گاهی پدر و مادرا خودشون بچه هاشون رو می‌شناسن و میدونن پول ...

کاش حداقل یکمی درکم میکرد بدونه که چه حالی دارم 

یک کلمه حرف که میزنم میگه من بخاطر تو دارم اینکار میکنم خانوادم گزاشتم کنار و... میگ تو الان باید بجای خانوادمم بهم محبت کنی هوامو داشته باشی .... واقعا نمیفهمم منی که تقصیری ندارم اینجور باهام حرف میزنه خودش میدونه که به زور از من چک میگرفت برای برادرش

بله دیگه تمام کلاهبرداران و سارقین و بزهکاران دارای خانواده های بسیار مشکل داری هستند . خانه از پای ...

من همین الان هم بیان چک هارو پاس کنن دیگ باهاشون رفت و آمدی نخواهم داشت 

شوهرم اگر خواست خودش میتونه بره چون یادم نمیره که تو این ۱۰ ماه چی گذشت بهمون با من چکار کردن

قطعا من حق میدم اونا گناهی ندارن اونا هم پولشون میخان... خیلی هم صبر کردن 

من خودم هر روز شوهرم فوش میدم چت هاش هنوز هس که همش با من دعوا میکرد سر برادرش که این اینجوری ن ...

عیب نداره چیزیه که گذشته،ایشالله خدا خودش براتون جبران میکنه عزیزم هنوز سنی نداری جوونی ایشالله خدا چندبرابرشو برمیگردونه تو زندگیتون،دست به دست هم بدید تلاش کنید

مطمان باش اگر خدا آرزویی رو میندازه تو دلت،قدرت رسیدنت بهش رو میده💚💪
ببین حق ندارن اینجوری صحبت کنن  ولی گاهی پدر و مادرا خودشون بچه هاشون رو می‌شناسن و میدونن پول ...

خیلی خیلی...

بهترین روزای جوونیم داره به باد میره سر خود خواهی ...

من اینقد نا امید شدم به همه چی که فقط هر روز آرزوی مرگ میکنم  واسم دعا کن ممنون

خب بگو پولاتو برا تو قبرت میخوای؟

حالا دو ماه پیش زنش سر رسید مهریه اش بوده نداده بود روی هم جمع شده بود ۲۰۰ میلیون مادرش طلاهاش فروخت مهریه اش داد 🙂 میگن بخاطر بچه اش اینکار کردن چون ی دختر داره خونه مادرشوهرم زندگی میکنه .... ولی بهانه اس برای دهن بستن من

آخرای اسفند بود بانک به خاطر ضمانت کامل جلو حقوق بابام رو بانک بسته بود.زنگ زدم به مادر شوهرم گفتم ب ...

همیشهههه همیشههه به شوهرم میگم شما باید آدمایی مث خودتون گیرتون میومد تا بفهمین دنیا دست کیه 

جاریم که جدا شد اونم مظلوم و خانواده خوب که اهل دعوا اصن نبودن