2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم کلاهبردارن بدبختم کردن😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2322 بازدید | 95 پست
پ شما رو چ حساب دسته چک گرفتید یعنی چیزی ندارید ماشینو مجبوری بفروشی

شوهرم مغازه دار هس برای جنس میخرید برای مغازش چک گرفتیم 

ماشین هم نصفش اقساط مونده

ولی ی چیزی که هس ۸۰ میلیون از پول ماشینو پدرشوهرم چکش رو داده از قبل 

شوهرم میگ اینو برگشت میزنم تا طعم چک برگشتی بچشن

خواهر من به جایی رسیده بودم شب تو خواب قلبم می‌گرفت .چند بار تا پای مرگ رفتم .بابام گفت دخترم بگذر ا ...

دقیقا ولی من بیشتر این اذیتم میکنه که خانوادم نمیدونن 

اگر بفهمن چیکار میکنن چ عکس العملی دارن 

مامانم خیلی جوش میزنه ولی اینم میدونم مامانم اگر بفهمه در جا پولارو پرداخت میکنه که ذره ای به من فقط آسیب نرسه و مث پدر شما میگه به خدا واگذار کن🙃 ولی من اینو نمیخام چرا اخه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

♡♡♡♡♡ از کجا میدونی مادرت همچین حرکتی بزنه اگرم زد مادرته برادر شوهرت کلاهتونو برداشته حالا مادرت ی ...

خب چون میدونه من اینکار نمیکنم میدونه که شوهرم منو مجبور به این کار کرده و اینکه قبلش به من گفته بود که هیچ وقت دسته چک نگیر گف اگر خیلی هم لازم شد بگو من میگیرم اما تو نگیر خیلی به من اینو تاکید کرده بود اما من خر بودم

خب الان از برادر شوهرت شکایت کردید؟ به نظرم از خانواده خودت کمک بگیر اسی 

می دانی؟! یک وقت هایی باید روی یک تکه کاغذ بنویسی تعطیل است، و بچسبانی پشت شیشه افکارت. باید به خودت استراحت بدهی، دراز بکشی، دست هایت را زیر سرت بگذاری، به آسمان خیره شوی :) و بی خیال سوت بزنی. در دلت بخندی به تمام افکاری که پشت شیشه ذهنت صف کشیده اند،آن وقت با خودت بگویی بگذار منتظر بمانند....
به خاطر تو؟ چه رویی داره والا بعد این گندی که زده! 😐🙄

بلخره از اون خانواده تعجبی نداره بازم شکر که نامرد و بی معرفت نیس حداقل خودشو بکشه کنار یا مثلا نزاشت یک ساعتم تو کلانتری بمونم دیگه پرویی رو ارث برده کاریش نمیش کرد

عزیزم به خانواده ات بگو حتماً، خانواده به همین موقع ها خوبه که پشتت در بیان ،  کمکت کنن ، بعدن سرفرصت پسشون بده، باور کن سلامت باشی اونها آسایش بیشتری دارن تا اینکه خدای نکرده بلای سرت بیاد

اگه دوست داری کسب و کارت رو رونق بدی ، می تونم بهت کمک کنم طراحی سایت مطابق سلیقه و امکانات که شما نیاز دارید. برای اطلاعات بیشتر بهم پیام بدید
دقیقا نمیدونم اخه خودمون هیچی نداریم طبقه بالا خونه مامانم زندگی میکنیم یه ماشین هم‌داریم که اونم قس ...

آدم بدحساب دوست و دشمن نمیشناسه عزیزم، وقتی سابقه اش رو میدونستی به هیچ عنوان نباید چک میدادی. اشتباه کردی دیگه

حالا بقیه ی چکها چقدره مبلغش؟ خب چرا میترسی از بازداشت و اینا

سعی کن با طلبکارا روی مبلغ پایینتر توافق کنی. یا هم مجبوری قایم بشی دیگه تا دست طلبکار بهت نرسه. من یکی رو میشناختم فراری بود کار کردن چند سال جمع کردن پول طلبکارا رو دادن. اگه خانواده ات میتونن کمکت کنن اشکال نداره بگو بهشون نترس سکته نمیکنن

واین نیز بگذرد....

عیب نداره چیزیه که گذشته،ایشالله خدا خودش براتون جبران میکنه عزیزم هنوز سنی نداری جوونی ایشالله خدا ...

ممنون واقعا خیلی این روزا نیاز دارم به اینجور حرفا حس میکنم افسردگی شدید گرفتم و نا امید

خب الان از برادر شوهرت شکایت کردید؟ به نظرم از خانواده خودت کمک بگیر اسی 

اره دادگاهش برای خرداد هس تا اون موقع همه حکم جلب گرفتن ...

ولی منم مدارکم باید سر جمع کنم 

اون خیلی حرومزاده خیلی 

بنظر خودمم باید بگم ....  

کاش حداقل یکمی درکم میکرد بدونه که چه حالی دارم  یک کلمه حرف که میزنم میگه من بخاطر تو دارم ای ...

عزیزم شما به شوهرت اعتمادکردی ایشون به برادرش درکش کن درسته به شما هم خیلی سخت گذشته اما چاره‌ای ندارید یاباید خودت چک هاروپاس کنی یاشوهرت یابرادرشوهرت خدا کمکت کنه وآرامش به زندگیت برگردونه انشاءالله مشکلت بزودی حل بشه 

درضمن به شوهرت بگو خدای نکرده آسیب به برادرش نزنه درسته اشتباه کرده ولی مراقب باشه 

خیلی خیلی... بهترین روزای جوونیم داره به باد میره سر خود خواهی ... من اینقد نا امید شدم به همه چی ...

خدا نکنه عزیزم 

با هم تلاش کنین، ایشالا حل میشه.... خدا خودش براتون جبران میکنه و برکت میاره تو زندگیتون.... به شوهرتم دلگرمی بده که بچسبه به کارش و زودتر بتونین حل کنین مشکل رو ..... 

شوهر منم دفته برام دسته چک گرفته🥲

وایییییییی نهههه برو آتیشش بزن 

اگر به شوهرت اعتماد صدرصد داری ینی یک درصدم شک نداری که برگشت نمیزنه بهش بده فقط هم به خودش اونم مدیریت کن خیلی چک ها نزدیک به هم نباشه تاریخاش

من میدونستم که شوهرم خودش لباس تنش میفروشه ولی چکش پاس میکنه ...