2777
2789
عنوان

خانم هایی که بچه مهدکودکی دارید .... بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 23 پست
❤قربونت گلم چون جاهایی رو دیدم ک ب شدت بی ادبن  پدر و مادر ها بچه رو بزرگ میکنن چند سال ک جای ...

اخه چطوری متوجه میشن یه بچه بی ادب هست که نپذیرن تو مهد ؟  حالا من خودمم خیلی برام مهمه ولی اخه مهد مواظب بچه ام باشم  مدرسه رو چی 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه چطوری متوجه میشن یه بچه بی ادب هست که نپذیرن تو مهد ؟  حالا من خودمم خیلی برام مهمه ولی اخه ...

من مهد و مدرسه ای ک انتخاب کردم از نظر ادب و روابط اجتماعی آزمون میگیرن

انقدر بچه ها مدرسه مودب بودن ک نگو 

وای یعنی عاشق جو و صمیمیت و ادب بچه هاش شدم

لوازم آرایشی و لباس بچه و تقویم و شکلات با عکس شخصی خواستین من در خدمتم🥰
اخه چطوری متوجه میشن یه بچه بی ادب هست که نپذیرن تو مهد ؟  حالا من خودمم خیلی برام مهمه ولی اخه ...

یه جا بچمو گذاشتم مهد

یه بچه بی ادب بود

حالم ازش بهم خورد

انگار تارزان بود

مدیر گفت همیمه ک هست😐😐😐😐😐مادرش تحصیل کرده است 

لوازم آرایشی و لباس بچه و تقویم و شکلات با عکس شخصی خواستین من در خدمتم🥰
الان جای که من کارمیکنم هم مربی ورزش هم مربی زبان دارن ولی میتونی مربی خلاقیتدکاردستی هم بیاری براشو ...

ممنونم از پیشنهاد خوبت عزیزم 

خیلی فکر خوبیه قطعا بچه ها هم خیلی دوست دارن😍😍😍

کاربری مشترک