2777
2789
عنوان

کادوی ولنتاین کوچولوعه من🥺💜

| مشاهده متن کامل بحث + 5978 بازدید | 113 پست
چطور میتونید وقتی کسیو نمیشناسید بهش حسادت کنید واقعا

میشه برای رسیدن ب حاجتم حمد بخونی:)

کاربری سوممه ناجوانمردانه تعلیق شدم 🔪اسم کاربریای قبل:لواشک_ترشک ۹۸ با من در نیفت!!!!🤬 البته بیفتی هم چیز خاصی نمیشع😐😂(نی نی یار،جان عزیزت دست از این سر کچل من بردار)😑اخلاق بضی از نینی سایتیا :(تاپیک ها:وای جورابم پاره بود پیش همه ابروم رف چیکااار کنممم.. دومین تاپیک: اعتماد بنفسم کمه...سومیم تاپیک: احساس میکنم حالم بده....چهارمین تاپیک:از ترس زلزله خوابم نمیبره... پنجمین تاپیک:از دست شوهرم خسته شدم... ششمین تایپک:مادرشوهرم ایشالله بمیره راحت شم..و نظر های بعضیا(اوا عزیزم عکستو بزار ببینم واقعا ب صورتت میاد جورابت پاره شه) یا(میشه عکستو ببینم بدون عکس نظر نمیدم)یا(وا چرا حالا ی عکس بزار شاید بخاطر صورتته)یا(عکستو بزار ی‌ لحظه بعدش پاک کن ببینم ب صورتتم این ترست تاثیری گذاشته خلاصه هیچی دیگ خسته شدم از تایپ بقیشم خودتون میدونین   کاربری دست دو نفره
واقعا به شماها چه آخه  اون نظرتون درباره کادوی ولنتاین میخواست نه درباره باباش زر بزنید اه ...

اخه همون عکسو نمیزاره 

بقیه هم بساط،غیبت راه انداختن از لج دیر گذاشتن اسی دارن میکوبن همه چیزو😂🤣😂

شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا همون موقع که داستین فرش میخریدین زنگ زد ؟؟فوری هم اومد خودش حساب کرد ؟ شماره دعانویست ر ...

گرفتی ب منم بونه داداش بدجور نیاز دارم 😑😂😂😂😂😂

دوست عزیزی ک هی ریپ میزنی پروفت مولاناست خودم میدونم  چون با قیافه سعدی حال نمیکنم مولانا گذاشتم  هیچکس واسه من دوبار عزیز نمیشه..هرچی بوده همون ی بار بوده   وقتی باهات بحثم میشه نرو تاپیکامو چک کنی و بیای یگی تو فلان تو بهمان😂اونا هرچی بوده گذشته درمورد الان باهام بحث کن😉 آدم شوخی ام و تموم سعی ام اینه اینجا فقط بخندونمو دل کسیو نشکنم..پس اون آدمی نباش ک مجبورشم دلشو بشکونم💜🌱
نه نمیدم وقتی هیچی نداره چطوری میخوان زندگی کنن  دیوونم مگه دختر شوهر بدم بعد شب و روز تو استر ...

خب پس ب پدر اسی حق بده 

اینطوری پسره مجبوره تلاش کنه و زندگیشونو بسازه و خوشبخت کنه دخترشو🤭

اعتقاداتت رو برای خودت نگه دار و انسانیتت رو به تمام دنیا نشون بده 🩷🌙
همینو بگو  نصف کاربرای اینجا کاملا مشخصه از روی حسادت کامنت میذارن

دقیقا

یه مشت عقده ای بدبخت

طفلک درباره چیزی دیگه تاپیک گذاشته 

نه درباره پدرش 

الان این احمقا درباره پدرش میگن

حالا هر جور بوده براش آروزی خوشبختی کنین بچه رو که خوردین

منم تعجب میکنم .بلاخره پدرها سخت میگیرن و زوجین باید انعطاف پذیری داشته باشن تا راه هموار بشه .

اینکه بگن فروختت و نا امیدش میکنن واقعا عجیب بود برام  

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

حتما عزیزم

فدات شم ❤️

کاربری سوممه ناجوانمردانه تعلیق شدم 🔪اسم کاربریای قبل:لواشک_ترشک ۹۸ با من در نیفت!!!!🤬 البته بیفتی هم چیز خاصی نمیشع😐😂(نی نی یار،جان عزیزت دست از این سر کچل من بردار)😑اخلاق بضی از نینی سایتیا :(تاپیک ها:وای جورابم پاره بود پیش همه ابروم رف چیکااار کنممم.. دومین تاپیک: اعتماد بنفسم کمه...سومیم تاپیک: احساس میکنم حالم بده....چهارمین تاپیک:از ترس زلزله خوابم نمیبره... پنجمین تاپیک:از دست شوهرم خسته شدم... ششمین تایپک:مادرشوهرم ایشالله بمیره راحت شم..و نظر های بعضیا(اوا عزیزم عکستو بزار ببینم واقعا ب صورتت میاد جورابت پاره شه) یا(میشه عکستو ببینم بدون عکس نظر نمیدم)یا(وا چرا حالا ی عکس بزار شاید بخاطر صورتته)یا(عکستو بزار ی‌ لحظه بعدش پاک کن ببینم ب صورتتم این ترست تاثیری گذاشته خلاصه هیچی دیگ خسته شدم از تایپ بقیشم خودتون میدونین   کاربری دست دو نفره
کی گفته  ما با بابام رفتیم خرید فرش گفت کم کم بخریم یسریارو ما در کل رسم حهیزیه کاملم نداریم ا ...

انشالله تا آخرش همین طور مرد باشه. ولی خب من به شخصه دوست دارم وسایل خونم مال خودم باشه یه لذت خاصی داره

دقیقا یه مشت عقده ای بدبخت طفلک درباره چیزی دیگه تاپیک گذاشته  نه درباره پدرش  الان ...

که هر که بی هنر افتد نظر به عیب کند ...

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

واقعا میگن بابات فروختتت تا گفتیم جهیزیه نده ،،،فوری دست خالی فرستادت زرنگی کرده ! نکرد دوت ...

دخترخاله خودم اینطوری ازدواج کرد نمیدونی بعدا چقد بهش سرکوفت زدن کاری کردن با یه بچه جدا شد یه حرفای بهش میزدن که خجالت میکشید مستقیم بگه 

حالا شوهرخاله من وضعش واقعا عالی بودا فک میکرد داره درحق دخترش خوبی میکنه 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست