2777
2789
عنوان

کادوی ولنتاین کوچولوعه من🥺💜

| مشاهده متن کامل بحث + 5978 بازدید | 113 پست
@نی_نی_یار_پنج     پاچه گرفتن کار حیونه عزیزم

من نگفتم حیون دارن میگن کار پدرتون خوب نبوده بعد میگین کنایه؟

😕اونایی ک تعریف میکنن مردم نمیان خوب بگن میریزن سرش خودش از اول میتونس مهرش نگه

باور کن اینکار بیشتر بی ارزش کردن اسی بوده  ازدواج کنن بعد یه مدت که تب عشقشون بخوابه چه سرکوف ...

میگه پسره سنش کمه ۲۲ سالشه خب هرکی دیگ باشه فکر آینده دخترشه تازه ک میگه هیچی ام نداره 

تو خودت دخترتو ب همچین آدمی میدی؟ 

طرز گفتن استارتر اشتباه بود ماها اشتباه برداشت کردیم 

نگران آینده دخترشه خب 

بهتر فک کنید متوجه عمق ماجرا میشید

اعتقاداتت رو برای خودت نگه دار و انسانیتت رو به تمام دنیا نشون بده 🩷🌙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن اینکار بیشتر بی ارزش کردن اسی بوده  ازدواج کنن بعد یه مدت که تب عشقشون بخوابه چه سرکوف ...

واقعا میگن بابات فروختتت

تا گفتیم جهیزیه نده ،،،فوری دست خالی فرستادت

زرنگی کرده !

نکرد دوتا جهیزیه بهت بده !!

استار خودش بچه اس،،پسرع هم بچه اس،،،،،بزار دو سال دیگه که عادی شدن و  به پسره اومد از لحاظ مالی  ببین چه حرف هایی به استار بزنه 

من نگفتم حیون دارن میگن کار پدرتون خوب نبوده بعد میگین کنایه؟ 😕اونایی ک تعریف میکنن مردم نمیان خوب ...

شما منو ریپلای کردی و گفتی پاچه میگیرم شعور صحبت کردن داشته باش اصلا من منظورم به شخص خاصی نبود

شما منو ریپلای کردی

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

استارتر عزیزم 

عشق تون پایدار 

انشاله با بلوغ رابطه وارد زندگی مشترک بشی و این سختگیری ها هم یادت بره .

بلاخره پدرت هست و نمیشه شاخ و شونه کشید 

همینکه راضی شده خوبه

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

میگه پسره سنش کمه ۲۲ سالشه خب هرکی دیگ باشه فکر آینده دخترشه تازه ک میگه هیچی ام نداره  تو خود ...

نه نمیدم وقتی هیچی نداره چطوری میخوان زندگی کنن 

دیوونم مگه دختر شوهر بدم بعد شب و روز تو استرس باشم چیکار میکنه پول داره نداره 

هزارسالم بگذره دختر به کسی که هیچی نداره نمیدم 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

عکس ندیدم دوباره بزارین؟اگه نزاری منم به جهیزیه گیر میدم😂

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰
کی گفته  ما با بابام رفتیم خرید فرش گفت کم کم بخریم یسریارو ما در کل رسم حهیزیه کاملم نداریم ا ...

دقیقا همون موقع که داستین فرش میخریدین زنگ زد ؟؟فوری هم اومد خودش حساب کرد ؟

شماره دعانویست رو بده !

این مردها رو از کجا پیدا میکنبدد؟؟؟

اسی عکس ک نزاشتی هیچی دعوام انداختی

دوست عزیزی ک هی ریپ میزنی پروفت مولاناست خودم میدونم  چون با قیافه سعدی حال نمیکنم مولانا گذاشتم  هیچکس واسه من دوبار عزیز نمیشه..هرچی بوده همون ی بار بوده   وقتی باهات بحثم میشه نرو تاپیکامو چک کنی و بیای یگی تو فلان تو بهمان😂اونا هرچی بوده گذشته درمورد الان باهام بحث کن😉 آدم شوخی ام و تموم سعی ام اینه اینجا فقط بخندونمو دل کسیو نشکنم..پس اون آدمی نباش ک مجبورشم دلشو بشکونم💜🌱
چطور میتونید وقتی کسیو نمیشناسید بهش حسادت کنید واقعا

همینو بگو 

نصف کاربرای اینجا کاملا مشخصه از روی حسادت کامنت میذارن

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜