2777
2789
عنوان

کادوی ولنتاین کوچولوعه من🥺💜

| مشاهده متن کامل بحث + 5978 بازدید | 113 پست
دقیقا همون موقع که داستین فرش میخریدین زنگ زد ؟؟فوری هم اومد خودش حساب کرد ؟ شماره دعانویست ر ...

شهر ما کوچیکه تو مغازه بودیم زنگ زد همیشه میزد خب نامزد بودیم سخته باورش🤣 همسایه هم بودیم😵‍💫گفت وایسین منم گفتم شاید بیاد نظر بده شاید چیز بهتری پسند کنه اومد اول شرو کرد حرف زدن بمن ک دیر گفتی

بعدم با بابام بحث کرد 

بعدم خریدیم حساب کرد🤣اخه اینجا اونکه دروغ بگه خیلی کسخله خواهر کی منو میشناسه پز الکی بش بدم🤣

.                            

منم تعجب میکنم .بلاخره پدرها سخت میگیرن و زوجین باید انعطاف پذیری داشته باشن تا راه هموار بشه . این ...

اره بخدا فرهنگ خیلی تفاوت داره حالا هر جور شده یک ماه عروسیشه

باغبانا در مبند که من فرد گلچین نیستم.... من اسیر یک گلم دنبال هر گل نیستم....🖤🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی گفته 😐😂 خیلی دوس دارین خرج بیفته کردن خانواده وقتی اونا راضین خب باهم میرن انتخاب میکنن

خب به هر حال یه خرجایی لازمه زندگی ولذت زندگیه و باعث سربلندی. آینده رو کسی پیشبینی نکرده. انشالله که مردایی که جهاز میارن عزت و احترام عروس رو تا آخر داشته باشن تا تقی به توقی شد سرکوفت نزنن.

خب به هر حال یه خرجایی لازمه زندگی ولذت زندگیه و باعث سربلندی. آینده رو کسی پیشبینی نکرده. انش ...

میدونی ادمی که بخواد سرکوفت بزنه اگه چنتا کامیون هم ببری اخر میاد میگه عهه چرا اینو نگرفتی چرا مبلت کجه چرا یخچالت راسته بیشتر برمیگرده ب اون طرف

https://abzarek.ir/service-p/msg/1327830