2777
2789
عنوان

کادوی ولنتاین کوچولوعه من🥺💜

| مشاهده متن کامل بحث + 5978 بازدید | 113 پست
اینطور نیست چون سنم کم بود و خواهر بزرگتر داشتم  وقتی اونا راضی شدن این کارا رو بکنن  پد ...

من واقعا نمیتونم انقد خوشبین باشم 

بابات دیده هم خونه به نامت میزنن هم جهیزیه میخرن هم عروسی میگیرن 

گفته خب چی بهتر از این بدون خرج میفرستمش خونه شوهر 

وگرنه بعد ۷بار خواستگاری ... بود میفهمید دوست داره که بیخیال نشده 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم باید بگی شرط گذاشته  طوری ک تو توضیح دادی اشتباهه میگی ۷ بار اومدن راضی نشد ولی برا خون ...

شرط گداشته جهیزیه بخر تا دختر بدم؟؟

اینکه بدتر شد😄😄

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

عکس نمیزاری خو💔🗿

بخدا نت ضعیفه

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

شرط گداشته جهیزیه بخر تا دختر بدم؟؟  اینکه بدتر شد😄😄

ن خب بعضیا دنبال پشتوانه واسه آینده دخترشونن

بعدش هم ک ایشون میگن پسره هیچی نداره اصلا فقط حرف زدن🤭😂

اعتقاداتت رو برای خودت نگه دار و انسانیتت رو به تمام دنیا نشون بده 🩷🌙
من واقعا نمیتونم انقد خوشبین باشم  بابات دیده هم خونه به نامت میزنن هم جهیزیه میخرن هم عروسی م ...

واااای🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

فک کنم صدا خندمتا خونه همسایه ام رفت

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

حالا ایشالا خوشبخت بشی ب ما چ چجوری راضی شده 

فقط امیدوارم از اونایی نباشن که بعدا همینو بکوبن سرت 

با آرزوی بهترینا برات 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣