2777
2789
عنوان

کادوی ولنتاین کوچولوعه من🥺💜

| مشاهده متن کامل بحث + 5978 بازدید | 113 پست
کوووو منم یه ساله باهمیم😂🙂🙌🏻

عکس گداششته

انقدر اوجولوعه پیدا نیست😄😄😄

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبادله کالا به کالا بوده😄😄

اینطور نیست چون سنم کم بود و خواهر بزرگتر داشتم 

وقتی اونا راضی شدن این کارا رو بکنن 

پدرم فهمید ک پسره خیلی دوسم داره واسه همین راضی شد

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

دقیقا  هرجور میخوای خوب فک کنی نمیشه😐🤦🏻‍♀️

سلام گلم 

خوبی؟؟ 

عزیزم میتونم درباره یه موضوع داخل شخصی ازتون سوال بپرسم؟ 

حسبی الله♥                                                                 

عکس میزارم نمیاد

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

اینطور نیست چون سنم کم بود و خواهر بزرگتر داشتم  وقتی اونا راضی شدن این کارا رو بکنن  پد ...

بعدش که فهمید خیلی دوستت داره

جهیریه رو پدرت خرید یا دامتد؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

اینطور نیست چون سنم کم بود و خواهر بزرگتر داشتم  وقتی اونا راضی شدن این کارا رو بکنن  پد ...

آره ۷ بار اومده خواستگاری نفهمیده دوست داره با خونه فهمیده 😂😂😂اصلنم نفروختت

تیکر لاغری وزن اولیه ۷۲_وزن هدف ۶۶رژیم کتوژنیک

عزیزم باید بگی شرط گذاشته 

طوری ک تو توضیح دادی اشتباهه

میگی ۷ بار اومدن راضی نشد ولی برا خونه و وسیله راضی شد 

اعتقاداتت رو برای خودت نگه دار و انسانیتت رو به تمام دنیا نشون بده 🩷🌙
گزارش میقولی؟ 🗿💜

چرا😐