2777
2789
عنوان

شپش رفع شده یا هنوزم جای نگرانی هس ؟ 🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 41 پست

با چه شونه ای چک‌کردی؟ 

شونه مخصوصش رو بگیر یه مدت هرروز چک کن

و برای اینکه با لباسات نیاورده باشی اسپری پرمترین بگیر بزن همه مبل و فرش و لباس هارو.

دخترم 14 بهمن 97 قدم به دنیا گذاشت..خدایا شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه چرا؟ من‌مربی بهداشت مدرسه هستم، روزانه موهای دانش آموزا رو میبینم.خیلی هاشون شپش دارن، اگه منم ...

شما اونجا نمیشینید با ابزار موهارو چک میکنید ایشون رفتن مهمونی لباس درآوردن و نشستن خیلی فرق داره.

هر روز موهات را با سرکه چند بار خوب شونه کن دقیقا از محل رویش مو موهات را تقسیم بندی کن و با دقت شونه کن که جا نندازی و کارهایی را که انجام دادی چند روز دیگه تکرار کن تا دو هفته موهات را چک کن ... 

آخه چرا؟ من‌مربی بهداشت مدرسه هستم، روزانه موهای دانش آموزا رو میبینم.خیلی هاشون شپش دارن، اگه منم ...

اخه من خیلی میترسم رو این ماجرا رو بهداشتم خیلی حساسم

این اتفاق بخواد سرم بیاد حتی فکرشم نابودم میکنه

مامانم قشنگ چک کرد  فرق تخم و شوره اینه ک شوره راحت میریزه من هرچی تو سرم بود راحت میریخت

عزیزم خودتو عذاب نده اسپری پرمترین بگیر ممکنه با لباس هات اومدن باشن اسپری کن خودتو خلاص کن

یه مدت هم با شونه مخصوص چک کن موهاتو. سرچ بزن شونه شو میبینی.

شما اونجا نمیشینید با ابزار موهارو چک میکنید ایشون رفتن مهمونی لباس درآوردن و نشستن خیلی فرق داره.

البته طرف روسریشو ب هیچ وجه در نمیورد پسرشم موهاشو تراشیده بود از ته

حالا دیگ نمیدونم منتقل شده بهم یا ن