2777
2789
عنوان

شپش رفع شده یا هنوزم جای نگرانی هس ؟ 🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 41 پست
البته طرف روسریشو ب هیچ وجه در نمیورد پسرشم موهاشو تراشیده بود از ته حالا دیگ نمیدونم منتقل شده بهم ...

عزیژم من خودم یبار درگیری شدم مهمون اومد خونمون نشستن رفتن حامله بودم ببین چه بلایی سرم اومد. 

وقتی رفتن پسزش گفت ما شپش درآوردیم 

با لباس هاشون میارن وقتی کسی شپش داره روی لباس هاشم هست.

شاید خیلی پیشنهاد بهت بدن من میگم خودم درگیرش شدم. 

شونه مخصوصش رو بگیر اسپری پرمترین هم بگیر بزن. پیشگیری کن.

دخترم 14 بهمن 97 قدم به دنیا گذاشت..خدایا شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رختخواب و مبلها و هر جایی که می نشستین و. می خوابیدین رو اسپری ضد شپش بگیر از داروخانه بزن من دوتاشو خالی کردم همه جا لباسها و ملافه ها رو بشور دو سه روز بیرون از خونه پهن کن 

تا دو هفته هفته ای دو سه بار برو حمام نرم کننده صورتی لطیفه بزن و با شونه شپش گیر شونه کن 

بچه ها کسی نگف ک خارش شپش در چ حده و اینکه اگ رشکی باشه همون روز اول میشه دیدش یا ن 

همون روز اول رشک روی سرت که نیست یه شپش زنده میاد تخم ریزی می‌کنه.

همون روز اول رشک روی سرت که نیست یه شپش زنده میاد تخم ریزی می‌کنه.

خب توی گوگل نوشته بود شپش بالغ روزانه میتونه ۸ تا ۱۰ تا تخم ریزی کنه

من دو شبه ک از مهمونی اومدم .. اگ شپشی بهم منتقل شده باشه تا الان باید رشکارو میدیدم ..

خارش هم همون اول نداری ممکنه تا چند بعد هم نداشته باشی وقتی زنده ها شروع به فعالیت میکنن خارش شروع میشه . شما الان ممکنه فقط با خودت آورده باشی خیلی راحت میتونی جلوشو بگیری.. تاکید میکنم شونه مخصوص خودشو بگیر.

خب توی گوگل نوشته بود شپش بالغ روزانه میتونه ۸ تا ۱۰ تا تخم ریزی کنه من دو شبه ک از مهمونی اومدم .. ...

اگه‌با شونه مخصوص چک میکردی می‌تونستم بگم آره نداری عزیزم بازم هرجوری دوست داری عزیزم

انقد نگرانم ک حد نداره  از اونشب از بس گریه کردم هرکی چشمای منو ببینه وحشت میکنه

منم اولش همین بودم 

بعد ۲ سال هر چند ماه درمان میکنم باز شپش زنده میبینم

دیگه کاری از دستم برنمیاد

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

متنفرم از این شپش نمی‌دونم چه کوفتیه 

من یبار تو کل دوران مدرسه و بچگیم ندیدم همچین چیزی بگیریم 

الان پسرم می‌ره مدرسه پلاستیک می‌ذارم کلاه و کاپشن بذاره یه سره موهاشو چک میکنم بس که زیاده توی مدرسه ها

گندش در اومده دیگه

مثلاً دنیا پیشرفت کرده بهداشت هم زیاد شده خیر سرشون

منم اولش همین بودم  بعد ۲ سال هر چند ماه درمان میکنم باز شپش زنده میبینم دیگه کاری از دستم بر ...

شما باید یه مدت دو سه ماهه خونه تو ترک کنی عزیزم 

موهای سرت رو هم درمان کنی گلم مگر این کارو بکنی.

یعنی وقتی خیلی توی خونه زیاد باشه هیچ راهی جز این نیست که اینم محاله تقریبا..

من خدارو شکر وقتی مبتلا شدم خونه مادرم بودم خونه خودم پاک موند ولی همون هم پدرمون درآمد تا از سرمون و خونه مادرم رفتخیلی چیز رو مخیه.