2777
2789
عنوان

دیشب رفتیم خونه خواهر شوهرم ولی .....

807 بازدید | 23 پست

آنقدر سرد برخورد کرد که نگو یعنی دیدی یه جایی هستی که به زور هستی 

شام و خوردیم برگشتیم 

گفت حال ندارم کم خونی دارم ولی فهمیدم قبلش آرایشگاه بود کسی که حال نداشته باشه آرایشگاه مبره 

ما ظهر گفتیم می‌آییم خونتون شام  ما شب رسیدیم تازه شروع کرد به پختن حدودا 2ساعت فاصلمون  میخواستم شب بمونیم ولی نموندیم 

ما بخاطر شوهرش از کربلا اومده بود  رفتیم 🥺ولی این اینطور برخورد کرد کلنم تو قیافه بود 

سریع به شوهرم گفتم پاشو بریم ظرفارو شستم برگشتیم  

به نظرتون دیگه نرم 🤔

شما همچین چیزی پیش اومده که رفتید و محل ندادن و زوری اونجا رو تحمل کرده باشی 

وخدایی که به شدت کافیست بهم دیگه دعا کنیم باهم دیگه بخندیم به هم دیگه نخندیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره پیش اومده،خیلی حس بدیه

همش تو دلت میگی چه اشتباهی کردم اومدم

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫

اره شده

عمه شوهرم نذر داشت هممون رو دعوت کرد ولی پدرشوهرم اینا نیومدن و فقط منوشوهرم رفتیم

خیلی سرد برخورد کرد

کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیده رو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️

من بودم چایی که خوردم پامیشدم شام هم نمیموندم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

خب خوب نیس بگی برای شام یا ناهار میام خونتون! بزار خودش تعارف کنه . همیشه بگو بعد شام میایم

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)

دفعه بعد از حسابی و سفت و سخت دعوتت کرد برو وگرنه نرو دیگه

بعدم دوستانی که میگن شام و ناهار نرو ، این بنده خدا رفت و برگشت ۴ ساعت تو راه بوده واقعا انصاف نیس 

از طرفی خونه برادرش رفته نزدیکتر از خواهر و برادر داریم ؟

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ...