2777
2789
عنوان

شما هم شوهرتون تو خواب حرف میزنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1141 بازدید | 88 پست
شوهر من هر سوالی ام ازش بپرسی جواب میده😂 یه شب انقد ازش سوال پرسیدم اخرش گفت باران جان بسه &n ...

دقیقا شوهره منم اینجوریع یبار بدبخت بهش گفتم منو دوست داری گف ملومه دوست دارم نسترن درحالی ک من اسمم نازنینه واییییییی یادم نمیره تا دوماه قهر بودم باهاش بدبخت گریه میکرد بخدا اونشب اهنگ نسترن فرشید امین گوش دادم این اسمه تو ذهنم مونده 

اخه تو خواب اهنگ هم میخونه 😂

بدبخت تا چن وقت تا من نمیخابیدم نمیخابید ک بیدار نباشم ازش حرف بکشم😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عصبی شدم منم خیلی روخاب حساسم یا خودشه یا دخترش گریه میکنه وشیرمیخاد    منم اصلا آدم چرتی ...

خیلی بد ِ

آخه هیچی خواب شب نمیشه هرچی روز بخابی اصلا حالت خوب نمیشه بدتر کسل میشی و سردرد میگیری

شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش  
دقیقا شوهره منم اینجوریع یبار بدبخت بهش گفتم منو دوست داری گف ملومه دوست دارم نسترن درحالی ک من اسمم ...

😂😂😂😂😂😂

خیلی بد ِ آخه هیچی خواب شب نمیشه هرچی روز بخابی اصلا حالت خوب نمیشه بدتر کسل میشی و سردرد میگی ...

دخترم اصلا نمیزاره بخابم الان که اون خابه من بیدارم تا من میخابم اون بیدارمیشه وگریه گاهی درشبانه روز۲یا۳ساعت میخوابم اونم نه پیوسته من قبل ازبچه زیر۸ساعت میخوابیدم پاچه میگرفتم ولی الان آرزو۴ساعت خواب پیوسته دارم

شوهر من هر سوالی ام ازش بپرسی جواب میده😂 یه شب انقد ازش سوال پرسیدم اخرش گفت باران جان بسه &n ...

چه خوب! این ترفند روی شوهر من جواب نمی‌ده. تو خواب هم حفظ اسرار می‌کنه.

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.
وای این خیلی ستم بود🤣🤣🤣🤣

یبار زد پایع مبلو شکوند چون شغلش صافکاریه فک کرد ماشین داره صاف میکنه مبل میزبانو گرف تقی کوبید رو سرامیک ماشالا زوره خرس هم دارع پایع چوبیو شکوند فرداش برد مبل سازی درست کردن منم تا دوروز برا مبلم گریه میکردم تازه یماه بود عروسی کرده بودم 

وااااااااای آبروت رفت که دختر😁😁

اون لحظه فقط سرمو کردم زیر پتو خوابیدم صبم بسدار بودم ولی پانشدم بدرقش کنم😂

حالا اینش هیچ اخرم نفهمیدم از کجای حرفام بیدار شد نمیدونی چ سوالایه مسخره ای میپرسیدم😂😂😂🤦🏻‍♀️

دخترم اصلا نمیزاره بخابم الان که اون خابه من بیدارم تا من میخابم اون بیدارمیشه وگریه گاهی درشبانه رو ...

عین من خوابم کافی نباشه عصبی میشم😂

پس قدر الانمو بدونم 😂

چند ماهه س دخترت؟

😂اره گاهی .خیلی می خندم بعدا براش تعریف میکنم حرف زدی خودش باور نمیکنه😂

بیین سریع صدا ضبط کن منم اولش ب شوهرم میگفتم باور نمیکرد موقعی ک صداشو شنید غش غش میخندید کیف میکرد😂😂😂😂😂

وای من یبار سر یارداری اولم با لگد زد تو کمرم حالا یاز خویه پشتم بهش یود

خدا رو شکر به‌خیر گذشت. من که بعد از اون چک، حداقل نیم‌متر بینمون فاصله می‌ذارم.

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.
دخترم اصلا نمیزاره بخابم الان که اون خابه من بیدارم تا من میخابم اون بیدارمیشه وگریه گاهی درشبانه رو ...

وای من دومی تو راهه تازه از بیخوابی های اولی راحت شده بودم