2777
2789

استارتر عزیز ممنون میشم اگه کسی تجربش رو گفت بنده رو ریپلی کنی❤️

منم قصد کاشت دارم ولی نمیدونم واقعا کجا برم

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
استارتر عزیز ممنون میشم اگه کسی تجربش رو گفت بنده رو ریپلی کنی❤️ منم قصد کاشت دارم ولی نمیدونم واقع ...

چشم حتما ، من نظرم روی کلینیک لاله یا اسمارت بیوتی هست موندم چی کار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر عزیز ممنون میشم اگه کسی تجربش رو گفت بنده رو ریپلی کنی❤️ منم قصد کاشت دارم ولی نمیدونم واقع ...

اسمارت بیوتی ابرو رو اسکن می‌کنه رو مانیتور خیلی کارهاش طبیعیه ، لاله هم مدل ابروهاش قشنگه

اسمارت بیوتی ابرو رو اسکن می‌کنه رو مانیتور خیلی کارهاش طبیعیه ، لاله هم مدل ابروهاش قشنگه

بله اسمارت بیوتی رو توی اینستا دیدم

اما مطمئن نیستم چون فقط تبلیغش رو دیدم

اگه واقعا همینطور باشه که تبلیغ میکنه حتما میرم اینجا

کاش چند نفر تجربشونو میذاشتن

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
چشم حتما ، من نظرم روی کلینیک لاله یا اسمارت بیوتی هست موندم چی کار کنم

چشمتون بی بلا

ممنون از لطفتون🙏

بله اسمارت بیوتی رو توی اینستا دیدم اما مطمئن نیستم چون فقط تبلیغش رو دیدم اگه واقعا همینطور باشه ...

منم فقط تبلیغاتشو دیدم ، ولی متاسفانه یکی دوبار تو اینستا گول تبلیغ رو خوردم بدم خوردم ، دیروز بهمن گفتن ۱۲ تومن ، لاله گفت چهارده تومن 

لاله دوست خواهرم رفته خوشگل شده ، البته خواهرم میگه

منم فقط تبلیغاتشو دیدم ، ولی متاسفانه یکی دوبار تو اینستا گول تبلیغ رو خوردم بدم خوردم ، دیروز بهمن ...

اگه طبیعی باشه و خواب موها با ابروها یکی باشه و تیغ تیغی نشه خوبه

شما میدونی چه طور تارها رو برای کاشت برمیدارن؟از سر هستش؟ اخه یه روشی هست دستگاه اسکن میکنه و اون تارهایی که با خواب ابرو یکی هست رو برمی‌داره تا ابرو سیخ سیخی نشه

شما هم اطلاعات چیزی اومد دستت خبرم کن ممنونم 🙏💋

چشم حتما

شما جایی مد نظرت نیست  من واقعا پیگیر هستم حسابی

نه من فقط اسمارت بیوتی رو میشناسم ولی خب مطمئن نیستم اکه یکی دونفر میدیدم که تجربه داشتن و راضی بودن حتما میرفتم

اگه طبیعی باشه و خواب موها با ابروها یکی باشه و تیغ تیغی نشه خوبه شما میدونی چه طور تارها رو برای ک ...

بله از پشت سر بر میدارن ، و اون اسکنی رو که میگید توی همین اسمارت بیوتی انجام میدن ، پست های خوبی هم میزاره دیگه راست و دروغش رو نمیدونم

نه من فقط اسمارت بیوتی رو میشناسم ولی خب مطمئن نیستم اکه یکی دونفر میدیدم که تجربه داشتن و راضی بودن ...

دقیقا ، متاسفانه به ما هم خیلی خیلی دوره حداقل آدم بره از نزدیک ببینه