2777
2789
عنوان

بقیه میگن دخترت خوشگل نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 2701 بازدید | 129 پست

آخخخخ دخترم چه نازهههه دلتون میاد به بچه پاک تر از گل ایراد بگیرید

😐        🥴         🙄         😑                                  \|/        \|/         \|/         \|/                                  \  /       \   /        \  /         \ /            آدم وقتی تو نی نی سایته👆                                     اینام آدمن دیگه من چکار کنم سرو گردنشون از هم جدا افتاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزار الله اکبر فندق کوچولو،خدا حفظش کنه عزیزم ،تورو خدا اجازه ندین این حرفا روتون اثر بذاره ،محلشون ندین بی شعورا رو❤

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
نه بابا من اصلاااا اینجوری نیستم قبل از اینکه ازدواج کنم اصلا فک تفاوتی نمیدیدم تو چشم رنگیو غیر رنگ ...

خدا صبرت بده من یه عنبیه رنگی که دیگه این حرفا رو نداره منم بابام چشماش سبزه مادربزرگمم طوسی اصن تفاوتی قائل نمیشن

نه بابا من اصلاااا اینجوری نیستم قبل از اینکه ازدواج کنم اصلا فک تفاوتی نمیدیدم تو چشم رنگیو غیر رنگ ...

همه ش از بی فرهنگیه ، قیافه دست خداس ، خانواده شوهرم منم ضعف پسر و سفیدی دارن ،جالبه کل خاندان خودشون ی ادم سفید ندارن بعد انتطار دارن نوه ها رو لک لکا بیارن 😑😂😂 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

شما هم خوشگلی ولی اجزای صورت دخترت خیلی خوشگلتره😂😊

😐        🥴         🙄         😑                                  \|/        \|/         \|/         \|/                                  \  /       \   /        \  /         \ /            آدم وقتی تو نی نی سایته👆                                     اینام آدمن دیگه من چکار کنم سرو گردنشون از هم جدا افتاد