سلام ... موقعی که باردار شدم همه گفتن بچه ات خیلی ناز میشه چون هم فک فامیلا شوهرم خوشگلو چشم رنگین خودمم چشمام رنگیه خانواده همسرمم گیر قیافه ان ... حالا دخترم به دنیا اومده الان چهار ماهشه به نظر خودم زیباترین چهره ارو داره غش میکنم براش ... ولی بقیه که میان دیدنش میگن به خانواده شوهرم میگن شماها خوشگلتر بودین ... اعصابم خورد میشه نمیتونم جواب بدم ... یه تاپیکی زده بود خانومی که بچن به نظرم زشته واقعا حرف بقیه خیلی تاثیر داره واین اینستای کوفتی که همه بچه ها توش زیادی خوشگلن ... حرف من اینه که میرید دیدینی یه نوزادی خواهش میکنم نظر درباره قیافه ندین چون هر بچه ای زیبایی خاص خودشو داره و نقاش خداست و با این کار شما ایراد از خدا میگیرین ...
چشمای منم قهوه ایه خودم دوستشون دارم فقط حواست باشه بچه رو رو این چیزای جزئی درآینده حساس نکنیا گناه داره هی تو خیابون چشم رنگی ببینه اه بکشه بچتو با اعتمادبنفس بار بیار
چشمای منم قهوه ایه خودم دوستشون دارم فقط حواست باشه بچه رو رو این چیزای جزئی درآینده حساس نکنیا گناه ...
نه بابا من اصلاااا اینجوری نیستم قبل از اینکه ازدواج کنم اصلا فک تفاوتی نمیدیدم تو چشم رنگیو غیر رنگی خانواده همسرم اینجورن خیلیی رو چشم رنگی انگار تعصب دارن بچه به دنیا بیاد چشپاش رنگی باشه دوتا دوتا گوسفند سر نیلرن