2777
2789
عنوان

بقیه میگن دخترت خوشگل نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 2701 بازدید | 129 پست

کو عکس؟؟؟

😐        🥴         🙄         😑                                  \|/        \|/         \|/         \|/                                  \  /       \   /        \  /         \ /            آدم وقتی تو نی نی سایته👆                                     اینام آدمن دیگه من چکار کنم سرو گردنشون از هم جدا افتاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قهوه ای ولی انگار داره روشنتر میشه

چشمای منم قهوه ایه خودم دوستشون دارم فقط حواست باشه بچه رو رو این چیزای جزئی درآینده حساس نکنیا گناه داره هی تو خیابون چشم رنگی ببینه اه بکشه بچتو با اعتمادبنفس بار بیار 

ای جان دلم عزیزم خدا حفظش کنه بچه به این  نازی.به دل نگیر حرف اونا رو مهم خودتی عزیزم 

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫
چشمای منم قهوه ایه خودم دوستشون دارم فقط حواست باشه بچه رو رو این چیزای جزئی درآینده حساس نکنیا گناه ...

نه بابا من اصلاااا اینجوری نیستم قبل از اینکه ازدواج کنم اصلا فک تفاوتی نمیدیدم تو چشم رنگیو غیر رنگی خانواده همسرم اینجورن خیلیی رو چشم رنگی انگار تعصب دارن بچه به دنیا بیاد چشپاش رنگی باشه دوتا دوتا گوسفند سر نیلرن