2777
2789

چرا کابری کاربر۳۳ تعلیق شد نی نی یار شب جان؟؟

کی در میاد از تعلیقی کاربر۳۳؟؟

@نی_نی_یار_شب  

@نی_نی_یار_شب  

و دریا برای هزارمین بار به تو ثابت خواهد کرد همه چیز میتواند در لحظه تغییر کند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نی نی یار شب جواب بده لطفا @نی_نی_یار_شب     @نی_نی_یار_شب ‍

سلام سایت جای خرید و فروش نوزاده؟ واسه همین لغو شده و دیگه فکر نکنم ازاد بشه اینجا سایت ایرانی تحت نظر مستقیم فتا اداره میشه

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام سایت جای خرید و فروش نوزاده؟ واسه همین لغو شده و دیگه فکر نکنم ازاد بشه اینجا سایت ایرانی تحت ن ...

منکه خرید فروش نکردم من گفتم میفروشن نگفتم که بیاید از من بخرید جرم که نکردم؟

مگه سایت نی نی سایت مربوط به کودکان و نوزادان نیست؟

منکه خرید فروش نکردم من گفتم میفروشن نگفتم که بیاید از من بخرید جرم که نکردم؟ مگه سایت نی نی سایت م ...

خب گفتین میفروشن شما بخرین دیگه جرمه عزیزم نمیدونستین؟

برای خرید و فروش نوزاد که نیست سایت بارداری هست

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

خب گفتین میفروشن شما بخرین دیگه جرمه عزیزم نمیدونستین؟ برای خرید و فروش نوزاد که نیست سایت بارداری ...

من دیدم تاپیک زدن بقیه منم یادم افتاد یه دوتا معتاد بنده خدا وضع خوبی ندارن میفروشن گفتم ندن به کسی بچرو ببره بکشه از دل رحمی گذاشتم قصد و نیت بدی نداشتم بعد دیدم میگن بهزیستی بقیه رفتم به همون خوانواده گفتم