2777
2789
عنوان

بچم خیلی لاغر شده میشه بیاین کمک

371 بازدید | 27 پست

سلام من بچم نه ماهشه ولی چند روزه مریض شده 

شده پوست و استخون بنده خدا مثل بچه های سوء تغذیه ای آفریقایی شده 

با این که نه ماهشه فکر نکنم 6.5 هم باشه😭

تجربه ای دارین که بتونه کمکم کنه

درضمن بسیار بد غذاست 

موز و شیر خشک و سرلاک و اینام دوس نداره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ینی چی دوس نداره وقتی خوابه شیر بده بهش... من اون وقتا از شب تا صبح سه تا شیشه شیر میدادم

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

شربت اشتها اور و مولتی ویتامین بده بهش

جو پرک 

موز و خرما و چیزا مقوی میکس کن براش که شیرین باشه بخوره

با اسباب بازی کارتونی چیزی سرش گرم کن بزار دهنش 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
اینقدر این چند روزه اسهال شدید بوده که میشینه یا میخواد حرکت کنه تلو تلو میخوره 😔

خوب باید ببری بهش سرم بزنن یکم جون بگیره بهش اب ماهیچه بده اگر تلیت نمیخوره هم چندقاشق اب غلیظشو بخوره هم خوبه

ینی چی دوس نداره وقتی خوابه شیر بده بهش... من اون وقتا از شب تا صبح سه تا شیشه شیر میدادم

شیشه نمیگیره خوب

امتحان کردم وقتی خوابه شیشه میدم نمیخوره بیدار میشه گریه میکنه بعدش میگه باید شیر خودتو بدی