2777
2789
عنوان

شما باشین ناراحت میشین یا نه

110 بازدید | 11 پست

اگه مادرتون اصلا بهتون روزای تعطیل و اینا زنگ نزنه بمونه بمونه ۱۰ شب به بعد زنگ بزنه

اگه حتا یه بارم بهتون نگفته باشه پاشو امروز ناهار بیا اینجا

و خودتونم بخواین برین اونجا به روش های مختلف بپیچونه شما رو و ردتون کنه

🔴🔴🔴🔴 یه بار دیگه من تاپیک مشکلاتم و بزنم کاربر مرد درخواست بده براش تاپیک میزنم گزارشش رو میزنم🔴🔴🔴🔴غیر ممکنه خداااییی که سرنوشت اونا رو نوشته سرنوشت منم همون خدا نوشته باشه غیر ممکنه.این کار یه خدا نمیتونه باشه... هیچ وقت نمیشه یکی اونقدررررر مهربون باشه بعد با اون همه مهربونیش یک دفعه اینقدرررر عذاب بتونه بنویسه.یعنی دو تا خدا هست؟!!!🤔 حالا هر چی به درک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاریامو میبینم هر روز خونه مادرشون

شانس منه هر چی بدرد نخور و نخاله گیرم میفته

🔴🔴🔴🔴 یه بار دیگه من تاپیک مشکلاتم و بزنم کاربر مرد درخواست بده براش تاپیک میزنم گزارشش رو میزنم🔴🔴🔴🔴غیر ممکنه خداااییی که سرنوشت اونا رو نوشته سرنوشت منم همون خدا نوشته باشه غیر ممکنه.این کار یه خدا نمیتونه باشه... هیچ وقت نمیشه یکی اونقدررررر مهربون باشه بعد با اون همه مهربونیش یک دفعه اینقدرررر عذاب بتونه بنویسه.یعنی دو تا خدا هست؟!!!🤔 حالا هر چی به درک

اگر اینجوری باهام رفتار کنه بدجور ناراحت میشم  چون هرگز اینطور نبوده   

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 

فقط میخواد عروسا رو بکنه تو کو..‌... میخوام ببینم دو روز دیگه اون عروس چیکارش میکنه

😂دقیقا جاریای منم دوازده ماه سال جمعا شاید دوماه خونه ی خودشن باشن😂

حسرت میخورم همش

بزرگترین حسرت زندگیمه

مادر منم همینه فقط پسر و عروسش، یبار اول عروسیم پاگشا کرد دیگه دعوت نکرد،خودم و شوهرم غذا درست می کردیم میرفتیم که اونم اینقدر اخم کرد ک نرفتیم، البته من واسم مهم نیست خودمم اصلا دیگه حوصله شونو ندارم باورت نمیشه چه خانواده خودم چه خانواده شوهر و می بینم اعصابم ناجور قاطی میشه، اولای ازدواجم از سر بی کسی رفتم سمت خانواده شوهر اونا هم شدید بی محلی کردن، دیگه همه شونو گذاشتم، خانواده شوهرم دعوتم کردن نرفتم بدجوری پوزشون کش اومد